Oktober 2003

Start
Uppåt
Oktober 2003
November 2003
December 2003

 

                                                        
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva
något varje dag, utan lite då och då.


Torsdag 2 oktober 2003
Amanda är sjuk igen. Hon var sjuk förra helgen + måndag och tisdag förra veckan.
Då hade hon feber och var lite snorig. Nu har hon hög feber, pendlar mellan 39-40 grader, snorig, hostig och rosslig. I dag har vi varit på vårdcentralen med Amanda.
De tog halsprov (usch), stick i fingret och kollade i öronen på henne. Det var INTE populärt. Stackars Amanda! Alla prover var dock bra, så det är "bara" ett vanligt virus.


Söndag 5 oktober 2003
Amanda är fortfarande sjuk. Det är nu sjätte ! dagen med feber som pendlar mellan 39-40 grader. Har varit på Södertälje sjukhus, på akuten, nu på morgonen. Där konstaterades öroninflammation. Så vi fick penicillin utskrivet.

På vårdcentralen i torsdags sa sköterskan att även om det var ett vanligt virus då, så kunde det utvecklas till öroninflammation, vilket det tydligen gjort nu.

Ska ner till apoteket när de öppnar kl 10. Hoppas att penicillinet hjälper och att feber snart försvinner......


Fredag 10 oktober 2003
Amanda har varit hemma från dagis måndag-onsdag, pga sin öroninflammation. Hon
var feberfri tisdag och onsdag, så i torsdags gick hon på dagis. Då hämtade farmor
Ulla henne runt kl 14, för jag och Daniel skulle åka på kryssning med Viking Line på
kvällen. Vi kom hem idag kl 14.

Amanda åkte med ut till Järna igår efter dagis och sov hos farmor och farfar inatt. Det har gått jättebra. Hon sov från kl 19.30 till 06.30. I dag har Amanda, farmor och gammelmormor bakat bullar. Amanda hjälpte till och hade en liten egen kavel. Hon tyckte att degen var jättegod !!! *ler*Fredag 31 oktober 2003
Denna vecka har Amanda varit hemma från dagis igen. Hon har inte varit där sedan den 13 oktober. Stackars vår tjej! I söndags så konstaterades den tredje öroninflammationen på 3 veckor, så nu är hon inne på ytterligare en penicillinkur.

På måndag och tisdag ska gå några timmar på dagis, så det blir lite av en "mjukstart" för henne, då hon inte varit där på så länge.

Jag har blivit heltids sjukskriven nu fr o m 3/11 så Amanda kommer att gå lite kortare dagar på dagis nu. Daniel lämnar nog henne som vanligt, tidigt dvs, men jag kommer att hämta henne efter vilan, runt kl 14.
 

Start | Oktober 2003 | November 2003 | December 2003

Sidan redigerades senast fredag 11 februari 2005 10:41