April 2004

Start
Uppåt
Januari 2004
Februari 2004
Mars 2004
April 2004
Maj 2004
Juni 2004
Juli 2004
Augusti 2004
September 2004
Oktober 2004
November 2004
December 2004

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva
något varje dag, utan lite då och då.

Fredag 30 april 2004
I dag har Daniel varit ledig. Skulle ha jobbat halvdag egentligen men han kompade. Vi har varit i Järna. Vi håller på för fullt med smakisar till Johanna, men det är ingen succé direkt. Söndag-måndag fick hon potatis, tisdag-torsdag fick hon majs- och potatispuré och idag fick hon morotspuré. Majs- och potatis var bättre än bara potatis och morot var ingen hit det heller.....


Måndag 26 april 2004
I går fick Johanna sin första smakis. Potatis blandat med NAN 2. Det var inte direkt någon höjdare.
Se bilden:Vi fortsätter med potatis några dagar och provar sedan majs och morot. När Amanda fick sin första smakis så ville hon bara ha mer.

I lördags så hade vi födelsedagskalas för Amanda, mig och Daniel. Det var trevligt och ganska mycket folk. Alla vi fick mycket jättefina presenter.


Måndag 19 april 2004
I dag har Amanda opererat in rör i båda sina öron. Detta för att förhindra så många öroninflammaitoner. Det gick jättebra. Daniel var med henne på sjukhuset hela tiden. Hon fick lite lugnande innan, sedan narkos genom mask. Hon var nersövd i ca 15 minuter. Hon var jätteledsen när hon vaknade men det gick fort över. Hon var lite mer trött än vanligt under dagen, men annars har vi inte märkt något av operationen. Jätteskönt !!!


Torsdag 15 april 2004
Amanda har nu blivit 2 år !!! Hon fyllde år i söndags, på påskdagen. Då var vi hemma hos farfar och farmor. Vi firade henne lite grann, både hemma på morgonen, med paket och sedan med lite paket och tårta i Järna. Vi ska fira ordentligt den 24 april, då vi ska fira både Amanda, mig och Daniel.

I går bjöd vi på glass på dagis. Det blev vaniljglasspinne med chokladöverdrag. Smaskigt tyckte barnen.

Amanda pratar för fulla muggar. Man förstår nästan allt  hon säger och hon lär sig allt mer hela tiden. Hon är så duktig vår stora tjej !!!


Onsdag 14 april 2004
Ojoj, nu var det länge sedan jag skrev. Det har varit så mycket med barnens förkylningar, dop, födelsedagar etc.

Förra söndagen, den 4 april, hade vi dop för Johanna. Läs mer under "Dopet". Det gick i alla fall jättebra! Lördagen den helgen så firade vi min bror Pär, som fyllde år den 1 april. Vi var där på fika. Det var trevligt.

Både Johanna och Amanda är nu mycket bättre i sina förkylningar. Johanna hostar lite fortfarande, men hon äter MYCKET bättre nu.

I torsdags förra veckan, skärtorsdagen, så tog Daniel ledigt. Amanda var på dagis som vanligt. Jag, Daniel och Johanna åkte ner på stan och åt lunch ute och gick och strosade lite. Mysigt!

På långfredagen var vi ute i Järna hela dagen. Daniel tvättade bilen, bytte till sommardäcken och dammsög bilen. Ååh så fin den blev !

På påskafton åkte vi till mina föräldrar och bror som var på landet. Härligt väder, men lite kallt. Vi var ute. Amanda plockade blommor och Johanna sov mest i vagnen ute.

På påskdagen så var vi bjudna till Järna. Daniel och Thomas hjälpte Pelle att lägga plattor i trädgården. Det blev bra. Vi åt kyckling och klyftpotatis till middag. Vi åkte hem därifrån runt kl 19.

Johanna jollrar mycket nu, speciellt när man pratar med henne. Sedan så vill hon sitta upp mest hela tiden. Ligga ner är inget kul. Hon har börjat leka med en skallra nu också som hon tycker är god att smaka på. Hon har blivit jättestadig i nacken om man jämför med tidigare. Snart kanske man kan ta fram hoppgungan.

I går var Elinor och Sofie här. Det var så kul att träffa dem igen. Det var så länge sedan som "bara vi 4" träffades. På morgonen i går så var vi på bvc. Johanna fick sin första vaccination. Hon fick inte den förrän nu pga att hon varit sjuk. Det gick jättebra. Hon var dock lite extra kinkig i går kväll och skrek mer än vanligt.
 

Start | Januari 2004 | Februari 2004 | Mars 2004 | April 2004 | Maj 2004 | Juni 2004 | Juli 2004 | Augusti 2004 | September 2004 | Oktober 2004 | November 2004 | December 2004

Sidan redigerades senast onsdag 23 februari 2005 19:05