April 2008
 

Start
Uppåt
Januari 2008
Februari 2008
Mars 2008
April 2008
Maj 2008
Juni 2008
Juli 2008
Augusti 2008
September 2008
Oktober 2008

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då. Den senaste anteckningen ligger längst ner!

Lördag 12 april 2008
Nu var det jättelänge sedan jag skrev något här... Tiden går så fort och dagarna bara rinner förbi.

Amanda fyllde i går 6 år !!! Vart tar tiden vägen??? Hon fick en stor studsmatta av oss och skyddsnät av farmor och farfar. Det var en riktig succé! Både Amanda och Johanna har hoppat mycket igår och idag.En nyvaken Amanda på sin 6-års dag.Amanda fick en fin teckning av Johanna i present.Montering av studsmattan.Första hoppningen för Amanda och Johanna.

Idag har vi haft barnkalas med 13 barn på besök, tjejer från dagis + grannbarn. Det gick jättebra och barnen verkade ha kul. Vi hade 2 "lekar", en för att få fram bordsplacering och sen en skattjakt där skatten var varsin "Tom & Jerry-godis påse". Vi bjöd på kakor, bullar och egengjord "glasstårta".Glasstårtorna på barnkalaset.

Johanna har slutat att komma ner till oss varje natt. Nu var det säkert över 2 veckor sedan det hände sist och det känns jättebra. Vi har återupptagit rutinen att läsa saga för henne vid läggning och det verkar "lugna" henne/göra henne tryggare på något sätt. Annars så har hon ett väldans humör, den "lilla damen". Det värsta hon vet är kläder som blir "knöliga" och det gäller allt från strumpor, trosor, byxor och galonisar. :)

Rasmus utvecklas mest hela tiden. Man ser nästan skillnad från dag till dag. Han reser sig nu till stående mot nästan allting, går längs utmed möbler, "snackar" som bara den. Mest "aa dää", "mamma" och nu även "baba" ibland. Han har börjat bli mer och mer känslig för att bli "övergiven". Han kan bli ledsen bara jag går utom synhåll. Det har även börjat påverka läggningen på kvällarna. Han blir ledsen när han ser att jag och Daniel går ut ur rummet. Matmässigt så äter han bra. Han har börjat med välling på kvällarna igen, innan läggning. Ett tag så vägrade han ju det och då fick han gröt istället, men sedan en tid tillbaka så slurkar han ca 270 ml välling utan problem.

Amanda går på gympa på onsdagar inne i Södertälje och sen så går Amanda och Johanna på simskola på söndagar. Det var första gången förra söndagen. De tyckte det var jättekul! Det är kul med lite aktiviteter för tjejerna.

Nästa helg blir det kalas igen, då ska vi fira mig, Amanda och Daniel.


Måndag 28 april 2008
Ååh vilket underbart väder det har varit den sista veckan!!! Riktig vår- och nästan sommarkänsla! Vi har träffat Jenny & co en hel del på dagarna och efter dagis. Sen på kvällarna har vi mest varit ute och lekt i det härliga vädret. Rasmus går för fullt ute med sin lära-gå-vagn. Han är helnöjd när han får göra det! Tjejerna cyklar och hoppar studsmatta.

Daniel fyllde år i torsdags. Han fick en ny vårjacka och 2 tröjor av oss, de passade jättebra!

I lördags var jag och Amanda och storhandlade på ICA Maxi. Sen på em kom mormor och morfar hit. De var barnvakt på kvällen för jag och Daniel var hos Jenny & Magnus på middag. De var också barnfria, så vi umgicks lite utan barn - skönt! *ler* Vi cyklade dit och hem, det gick bra, men på hemvägen var det en aning kallt, kl var då 01.30... Rasmus hade varit lite strulig när mormor och morfar var här. Han ville inte ha välling innan läggning och sov oroligt - typiskt. Men han är sååå väldigt mammig och klängig nu så det blir jobbigt. I natt har han dock sovit jättebra. Han somnade strax efter 19 och sov till 5.45 utan att säga ett pip. Det var otroligt skönt!!!

I veckan blir det lite kortdagar och ledigt - härligt. På onsdag är det Valborg och på torsdag första maj.
 

Start | Januari 2008 | Februari 2008 | Mars 2008 | April 2008 | Maj 2008 | Juni 2008 | Juli 2008 | Augusti 2008 | September 2008 | Oktober 2008

Sidan uppdaterades senast 2008-04-28 06:42