Augusti 2007
 

Start
Uppåt
Januari 2007
Februari 2007
Mars 2007
April 2007
Maj 2007
Juni 2007
Juli 2007
Augusti 2007
September 2007
Oktober 2007
November 2007
December 2007

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.
Den senaste anteckningen ligger längst ner!


Tisdag 7 augusti 2007
På måndag nästa vecka så börjar Daniel jobba. Fy va tiden går fort.....

I torsdags förra veckan åkte vi till landet och var där till i söndags. Skönt att komma hemifrån lite.Jag vilar lite.....Amanda och Johanna har dukat med fina drinkpinnar i drickaglasen.Jag och Amanda i väntan på efterrätten - glass.Amanda provar mina glasögon. Visst ser hon ut som en skolfröken?!?!Morfar och en trött Amanda.

På fredagen kom min brorsan ut till landet också. Pappa, Amanda och Johanna var och hämtade honom vid pendeltåget i Gnesta. När de kom tillbaka därifrån så åt vi grillad fläskfilé till middag. Mums !Pär håller Rasmus.

På lördagskvällen så hade vi kräftskiva. Tjejerna åt lite rester till middag och fick sedan smaka kräftor. De tyckte endast det var gott att "suga ut saften" på magen och inte själva stjärten.Jag, Amanda, Daniel och Johanna när vi ska äta kräftor.Så här lurig kan man bli efter 2 zippar på snapsen..... *ler*Mmmm va gott med kräftspad...Johanna leker fotograf. Här fotas mormor.Johanna fotar mera. Från vänster: Pär, Amanda, Rasmus, Daniel och mormor.


Lördag 11 augusti 2007
Nu är det bara 2 dagar kvar tills Daniel börjar jobba igen, efter 6 veckors semester. Det känns lite nervöst måste jag säga. Att vara hemma med alla 3 själv. Tjejerna går på dagis 15 timmar i veckan, tisdag-torsdag kl 9-.14. De är alltså helt lediga på måndagar och fredagar.

I torsdags var vi uppe på IKEA och hemma hos Jim, Elinor och Sofie. Det var jättekul. Tjejerna lekte som bara den. Rasmus "skötte sig exemplariskt". *ler* Vi stannade kvar på middag och var inte hemma förrän efter kl 21. Johanna somnade i bilen.

Igår storstädade jag och Daniel hela huset. Tvättade kläder, bäddade rent, tvättade lakan, handdukar, städade toaletterna, dammade och dammsög. Jätteskönt att ha det gjort nu innan Daniel börjar jobba. Under tiden så kollade tjejerna på Jönssonligan och Rasmus låg och sov.

Idag ska Daniel och Johanna åka in till Babyland och byta den babywatcher som vi köpt till Rasmus. Den funkar inte. Vi skulle använda den för första gången igår men då så hittade inte enheterna varandra.....


Tisdag 14 augusti 2007
Igår började Daniel jobba igen efter 6 veckors ledighet. Tjejerna, Rasmus och jag var hemma. Det gick väldigt bra måste jag säga. Tjejerna lekte med grannarna på gatan som var hemma. Rasmus sov 2,5 timme på förmiddagen, var sen vaken en timme och sov sen lite till. Daniel kom hem vid kl 16 ungefär. Det hade gått bra för honom att jobba också, även om det känns lite motigt att behöva gå upp så tidigt på morgonen.

Jag har precis kommit hem från dagis nu efter att ha lämnat tjejerna. Det gick bra. Amanda var det inga som helst problem med och Johanna var lite reserverad och väldigt pussig och kelig med mig och ville inte riktigt släppa taget. Hon grät dock inte när jag gick därifrån så det var ju skönt...


Måndag 27 augusti 2007
I fredags var vi på Kolmården. När jag och Daniel fyllde år så fick vi presentkort till Kolmården av Jim, Elinor och Sofie. Daniel tog kompledigt. Min mamma och pappa var med också. Det var jättemysigt. Skönt att åka en fredag när nästan alla börjat jobba igen för det var nästan inget folk alls, så vi slapp alla köer. :)Johanna och Amanda i bilen på parkering, medan vi stod och väntade på att mormor och morfar skulle komma. De åkte direkt från landet.

Vi gick till Bamses värld först och där kollade tjejerna på teater och lekte bland Bamse-husen och i klätterställningarna.Amanda som Lille Skutt och Daniel som Skalman.Johanna som Lille Skutt.

Medan tjejerna, Daniel och min mamma var på teatern så väntade jag och min pappa utanför och passade på att ge Rasmus lite mat.Rasmus pratar och skrattar med sin morfar.

Sen gick vi runt hela djurparken. På väg till delfinariet, som var det bästa av allt enligt tjejerna, så passade de på att rida på kamelerna. Det var inga köer dit heller.

         

Johanna och Amanda gör sig redo att stiga upp på kamelerna.Amanda uppe på kamelen.Johanna på väg på kamelen.

Vi hade matsäck med till lunch, varmkorv och bröd + varm choklad och smörgåsar. Mums !

I helgen har vi mest varit hemma och varit ute. Amanda var i väg på kalas hos en tjej på gatan i lördags. 

Start | Januari 2007 | Februari 2007 | Mars 2007 | April 2007 | Maj 2007 | Juni 2007 | Juli 2007 | Augusti 2007 | September 2007 | Oktober 2007 | November 2007 | December 2007

Sidan uppdaterades senast 2007-08-30 15:23