Dagbok

 
Start
Uppåt

 

 


Onsdag 8 augusti 2007
Nu är resan betald och vi har beställt det vi ska ha från taxfree. Få se om det kanske blir någon kompletteringsbeställning om vi kommer på något mer vi vill ha.

Vi måste köpa en resväska till så det ska vi ta tag i. Sen måste vi fixa pass till Rasmus. Vi var hos polisen förra veckan för att fixa det, men då sov han bara så det gick inget bra. Han måste ju vara vaken och ha ögonen öppna på passfotot. Så vi ska göra ett nytt försök lite senare. *ler*


Torsdag 13 september 2007
Nu är det bara några dagar kvar tills vi ska åka. Resväskorna är nedtagna från vinden och vi har börjat packa. Vi ska ha 4 resväskor med oss, varav 2 st får åka i mina föräldrars bil, då vi inte får plats med allt annars..... Vi ska ju ha med Rasmus vagn också.


Måndag 17 september 2007
Väckarklockan skulle ringa kl 04.00. Jag vaknade kl 01.30 och kunde inte sova. Låg mest och halvslumrade. Kl 02.30 ropade Amanda och frågade när vi skulle åka. "Vi ska gå upp om 1,5 timme" svarade jag. Efter en liten stund frågade hon hur många minuter det var kvar. *ler* Hon somnade om efter en stund. Rasmus vaknade kl 03.30 och var hungrig - perfekt tajming. Han slurkade i sig hela flaskan. Johanna vaknade av sig själv strax före kl 04.00.

Vi gjorde oss i ordning och packade de sista sakerna. Vi åkte hemifrån kl 04.42. Resan upp till Lindskrogs långtidsparkering vid Arlanda gick bra. Rasmus sov och tjejerna och vi satt och sjöng. Vi mötte upp mamma, pappa och brorsan på parkeringen.

Incheckningen tog en liten stund, så även säkerhetskontrollen. Det blev väldigt stressigt inne vid taxfree. Vi skulle hinna äta, Rasmus skulle äta och bytas på + att vi skulle handla lite godis och Daniel skulle kolla på nya solglasögon. Vi åkte från samma gate som förra året, F69 - d v s den gate som ligger allra längst bort. Det tog säkert 10 minuter att ta sig dit och vi var ute i sista stund, men vi hann i alla fall.

Starten gick jättebra för barnen - inget gnäll alls. Rasmus fick lite näsdroppar innan. Resan tog 3,35 timmar istf 4,15 - skönt. Amanda och Johanna målade i sina målarböcker. Till lunch fick de vuxna någon kycklingrätt, barnen fick pasta penne och köttfärssås. Jag fick en lactosfri rätt som inte var så god. Varken jag eller tjejerna åt så bra.Rasmus på planet.

Väl framme på Larnacas flygplats så fick vi väskorna och vagnen ganska fort. Transferbussen fylldes fort och vi kom snabbt iväg. Resan tog ca 40 minuter. Vi var framme vid hotellet ca kl 14.45. Jag och mamma skötte incheckningen och vi fick de 2 royal-lägenheter som vi önskat. Jag skickade ett mail till hotellet för några veckor sedan med önskemål om lägenhetsnummer. Vi fick lägenheterna nr 579 och 581 - de låg vägg i vägg - perfekt läge !!!!! Det kunde inte bli bättre !!!!! Jag och Daniel började packa upp alla resväskor, vilket gick ganska fort. Tjejerna var lite otåliga och ville gå och bada - vilket var förståeligt - såklart, så vi gick till poolen. Superhärligt med det första doppet på semestern! Temperaturen var 33 grader i luften och ca 30 grader i poolen.En av alla palmer vid poolområdet.

Vid kl 17.15 gick vi tillbaka och gjorde oss i ordning. Satt en stund på terrassen. Mamma och jag var tidigare iväg och bokade bord på Fino till kl 19. Amanda sov en timme efter badet, hon var jättetrött.

Vi åt välkomstmenyn på Fino allihopa, förutom barnen då, de åt från Lollo & Bernies buffé.

Förrätt: Grekisk sallad
Varmrätt: 200 gr tournedous med pommes frites
Efterrätt: Glass och jordgubbar

Rasmus var lite ledsen under middagen och ville inte ligga i vagnen. Jag och Johanna gick hem direkt efter middagen för hon var jättetrött. Daniel gick och la sig med Rasmus. Jag, mamma och pappa satt en stund på terrassen och varvade ner. Kl 21.30 var det 24 grader ute. Vi gav Rasmus mat vid kl 22, sen däckade vi också.


Tisdag 18 september 2007
Rasmus åt vid kl 03.45 och somnade sen om. Jag har sovit så där - lite hårda sängar.

Nu är kl 07.30 och det är 23 grader ute. Rasmus har precis ätit igen och bajsat. Johanna har också vaknat nu. Amanda sover fortfarande.

Vi gick och åt frukost vid kl 08.30. Då var det jättemycket folk där. Amanda åt mjölk och chokladflingor - som har pratat om så länge. Johanna åt inte så mycket - 1 macka, 1 ägg och lite juice. Innan frukosten gick vi förbi poolen och la ut våra handdukar, fastän man inte får det. *skäms* Vi låg vid en Bernie-duschen och de små poolerna. Den stora kantiga poolen, med trappan, är i år en s k "exercise-pool", där man kan träningssimma, så inga leksaker får användas där. Däremot är det ok att ha simpuffar/simring - vi frågade badvakten.

Tjejerna var helt vilda i vattnet. Johanna har blivit ett riktigt blötdjur och ville inte gå upp. Jag låg och solade en del. Rasmus var lite ledsen så jag gick en sväng med honom i vagnen och då somnade han. Han sov på mage i bara blöja. Sen låg han i skuggan i vagnen och sov i 2 timmar. Kl 10 invigde vi baren i La Tasca. Brorsan, pappa och Daniel tog varsin öl. Jag tog en Frozen Strawberry Daquiri (= FSD) och mamma en sådan fast med lime istf jordgubb. MUMS !!!

Tjejerna fick varsin glass kl vid 10.30 då glassbaren öppnade. Sen solade och badade vi hela förmiddagen. Rasmus åt liggandes i solstolen. Efter maten var han jättenöjd och låg i solstolen i skuggan i över en timme och bara snackade och var glad. Det fläktade skönt.

Mamma och Amanda gick ner till Sandy Bay en stund och badade i havet. Amanda lekte lite i sanden. Daniel och Johanna var med på vattengympan.

Vid kl 13 gick vi hem för lunch och siesta. Amanda och Johanna åt kräm, mjölk och macka. Jag och Daniel åt macka och juice. Sen var tanken att Amanda och Johanna skulle sova middag. Daniel var hemma med alla barnen. Jag och mamma gick och solade vid poolen. Vi satt i trappen på den stora poolen i säkert en timme. Härligt!

Vid kl 15.30 ungefär kom barnen, Daniel, morfar och Pär tillbaka. Tjejerna hade inte sovit middag..... Tjejerna fick varsin glass och vi andra tog lite dricka från baren.

Rasmus åt igen, med 4 timmars mellanrum. Sen låg han och snackade i solstolen.Rasmus i solstolen.

Mamma och jag gick och bokade bord till Fino - till kl 18.30. Sen gick vi hem och duschade och så. Sen satt vi på terrassen och tog lite dricka - igen. Daniel, Pär och tjejerna var iväg och spelade minigolf.Tjejerna spelar minigolf.

Rasmus sov en stund. Han vaknade precis innan vi skulle gå, så då gav Daniel honom lite mat - han åt upp allt.

Till middag åt alla (d v s vi vuxna) åt Toast Skagen till förrätt och sen:
Eva: Surf & Turf (tournedos med 3 scampiräkor), ris och bearnaisesåsMin Surf & Turf.

Daniel: Lammytterfilé med sparris och dragonsås, potatisgratängDaniels lamm.

Tobe & Gunilla: Sjötunga med gräslökssås och kokt potatis.Mammas och pappas sjötunga.

Pär var hemma och vilade då han var lite krasslig i magen.

Rasmus låg i vagnen och var ganska nöjd. Daniel gick en sväng med honom när vi ätit klart, då somnade Rasmus för natten. Vi gick till Lime Bar. Drack Irish coffee och FSD. Tjejerna fick glass och milkshake.
Kl 20.30 började björnshowen. Tjejerna tyckte det var bra. Efter den gick vi hem. Amanda och Johanna var trötta, speciellt Johanna. Inte konstigt eftersom de aldrig sov någon middag. Johanna somnade på en gång. Amanda var vaken ett tag och var ute med oss på terrassen, sen la jag henne också. Vi andra satt ute till 23.30. Då var det 21 grader ute. Vi gav Rasmus mat vid 23.


Onsdag 19 september 2007
Rasmus åt vid kl 05 och somnade sen om. Vi andra vaknade vid 7. Rasmus vaknade då också. Nu är kl 07.10 och det är 23,5 grader ute. Solen skiner och det är klarblå himmel.

Vi var vid frukosten runt kl 8. Betydligt mindre folk än igår.Mormor och Amanda vid frukosten.

Vid poolen hade vi samma platser som igår. Rasmus sov 2 timmar på fm och åt vid 11.30, ungefär samma "rutin" som igår.Amanda hälsade på Lollo.

Jag, mamma, Amanda och Pär gick till Sandy Bay en stund. Det var jätteskönt i havet, nästan varmare än i poolerna. Amanda lekte i sanden med stenar och sjögräs.Rasmus får känna på poolvattnet. Det var lite kallt idag.Blötdjuren badar.Alla våra barn vid poolen.

Vid 12.45 gick vi hem för att äta lunch. Kräm, mjölk, mackor och yoghurt. Gott med kall lunch i värmen.

Tjejerna ligger nu, få se om de kan sova en stund. Daniel ligger inne med Rasmus - de somnar nog båda två. :) Jag ligger i solstolen på terrassen i skuggan. Mysigt!

Alla utom jag somnade Sen gick vi till poolen och badade, drack drinkar och åt glass. Sen gick vi hem för att duscha och tog en drink på terrassen innan vi gick till Lime Bar på Happy hour.

Daniel har druckit lite för lite vatten idag så han är lite yrslig och känner sig hängig. Kl 19 hade vi bokat bord på Fino. Daniel gick hem utan att äta då han bara ville sova. Jag åt fisk, samma som mamma och pappa åt i går. Pappa, mamma och brorsan åt vegetarisk pasta. Pär gick också hem efter middagen då han också var jättetrött. Vi andra kollade på björnshowen och tog lite att dricka - irish coffee, FSD, milkshake och glass. Rasmus sov hela kvällen i vagnen.Mamma i Lime Bar.

Vi gick hem vid 21.45. Johanna somnade på en gång, Amanda efter en liten stund. Rasmus fick mat och sov vidare. Jag, pappa, mamma och Pär satt en stund ute på terrassen. Jätteskönt! Daniel hade feber, 38,5, så han sov istället.


Torsdag 20 september 2007
Rasmus åt vid kl 5. Somnade sen om. Vi andra vaknade vid kl 7. Var och åt frukost vid kl 8. Sen gick vi till poolen - som vanligt. Solade och badade. Kl 10.30 öppnade glasskiosken, så då brukar tjejerna äta glass. Jag gick hem med Rasmus runt kl 11, för det var så varmt ute då. Han var lite kinkig. Han somnade i vår säng, med ac-n på. Skönt. Jag låg och halvslumrade.Morfar busar med tjejerna i poolen.Daniel vid poolen, halvt i skuggan.

Daniel och tjejerna kom hem vid kl 12.30. Vi kokade korv och makaroner till tjejerna. Jag och Daniel åt mackor. Daniel, tjejerna och Rasmus stannade kvar hemma för att sova. Jag och mamma gick och solade och badade vid poolen. Vi tog en FSD och en ouzo. Härligt med semester! Sen köpte vi lite glass också. Resten av gänget kom tillbaka vid 15.30. Alla hade sovit.

Nu är vi nyduschade och har suttit hos mamma och pappa och "drinkat". Kl 18.30 har vi bokat bord på La Tasca.Jag och Rasmus.

Till middag blev det souvlaki, pommes frites och tzatziki. Gott! Jag surfade en stund på internet efter maten medan de andra gick en sväng på "streetan" (d v s shoppinggatan utanför hotellet). Sen gick vi till Lime Bar och kollade på Ministars. Tog lite att dricka. När vi kom hem satt vi på terrassen en stund.


Fredag 21 september 2007
Upp som vanligt, insmörjning med solkräm, frukost, poolen. Mamma, pappa, Pär tog med sig tjejerna och gick till Nissi beach för att hyra trampbåt. Jag, Daniel och Rasmus låg vid poolen. Efter en stund gick jag också till Nissi beach. Badade där - härligt. Tjejerna tyckte det var kul att åka trampbåt. Vi gick hem till lunch. Duschade av oss och badade i poolen för att bli av med allt salt och sand. Tjejerna åt fiskbullar och potatis till lunch, de åt jättebra. Amanda gick in till morfar för att vila där. Johanna, Daniel och Rasmus sov hemma. Jag och mamma gick till poolen och solade. Sen kom Pär, morfar och Amanda. Lite senare kom även de andra.

Vi gick hem vid 16.30. Duschade, satt på terrassen och skrev vykort.En bananplanta vid hotellet.Min mamma på terrassen.

Kl 18.30 var vi på Happy Hour på Lime Bar - 2 drinkar till priset av 1. Kl 19 åt vi på Fino. Mums! Maten där är helt underbar. Vi firade att det idag var 3 månader sedan pappa slutade röka.Johanna och Amanda på Lime Bar.Kl 21 var det papegojshow i Lime Bar. Tjejerna tyckte det var kul. Johanna var jättetrött sen så hon och Daniel gick hem lite före oss andra. Sen satt vi ute bland alla knott på terrassen. Vi har blivit knottbitna allilhopa utom Rasmus - tur det.

Rasmus äter och sover bra. Han får även lite vatten då och då.


Lördag 22 september 2007
Rasmus åt vid kl 5.15 och sov sen till kl 7.30.

Insmörjning, frukost och sen till poolen. Idag är det "bara" 27 grader och lite vita molntussar på himlen.

Ligger nu vid poolen. Snart är det dags att gå hem och äta lunch. Tjejerna åt varsin glass förut. Nu leker de i lilla poolen med mormor. Rasmus sover.

Imorgon blir det badbåtsutflykt för mig, Daniel och Pär. Alla barnen får vara hemma med mormor och morfar.

Till Lime Bar innan middagen, som vi åt på Fino. Ministars efter maten och sen hem till terrassen.Jag med en strawberry Margarita i Lime Bar.Johanna och Pär i Lime Bar.Jag köpte ett par nya örhängen, i vitt och gult guld.


Söndag 23 september 2007
Idag har jag, Daniel och Pär varit på badbåtsutflykt. Jättehärligt var det! Vi åkte från hotellet med taxi kl 9, ner till hamnen och till båten "Napa Queen". Vi solade och badade från båten vid 3 tillfällen. Till lunch bjöds det kycklingklubbor, potatis, tzatziki, mimosasallad och bröd. Dricka och snacks kunde man köpa ombord.
Vi var hemma vid hotellet igen vid kl 16.Hamnen i Agia Napa.Utsikt från båten.Daniel - "coolingen".Daniel badar från båten."Sjöjungfrun" Eva.

Det hade gått jättebra hemma med alla barnen som mormor och morfar passade. De hade legat vid poolen hela dagen.

Vi gick till Lime Bar på Happy hour, sen middag på Fino kl 19.30. Jag blev lite snurrig under middagen och var tvungen att gå hem. Det kändes som försenad sjösjuka. Jag tog med mig Johanna hem och la henne och vilade själv lite. Resten av gänget kom vid 21. Då la vi Amanda, sen satt vi ute på terrassen. Jag kände mig bättre. La oss vid 23.


Måndag 24 september 2007
Idag är det "bytesdag", d v s några åker hem och några nya kommer. Det var mycket folk vid frukosten, men lite folk vid poolen. Solat och badat som vanligt.Daniel, Rasmus, Johanna och Amanda vid poolen.Rasmus i solstolen.

Amanda och Johanna sov middag efter lunch. Jag och mamma solade vid poolen. Åt glass och drack drink. Vid kl 16 kom de andra. Vi provade att bada Rasmus i "trapp-poolen". Han älskade det. Han sa inte pip utan njöt bara. Han badade med solhatt, t-shirt och badbyxor.Rasmus badar. I bakgrunden Pär, Johanna, mormor, Amanda och morfar.En nöjd nybadad Rasmus.

Tjejerna åt glass till mellis - som vanligt alltså. :) Vi andra drack drinkar - ouzo och daquiri.

Nu är kl 18.40. Jag och mamma har varit och handlat lite. Daniel, tjejerna och Pär spelar minigolf. Rasmus har precis somnat i vagnen. Kl 19.15 ska vi äta på Fino. Sen blir det ev promenad på "streetan".

Vi fick vänta lika länge på maten i dag - 45 minuter. Inte kul. Daniel gick hem med Rasmus och Johanna efter middagen. Vi andra gick en sväng på "streetan" och handlade lite. Vi köpte ingredienser till irish coffe, som vi gjorde när vi kom hem till terrassen. Rasmus åt sista målen innan vi la oss vid 22.45.


Tisdag 25 september 2007
Rasmus åt första målet inatt vid 6.45. Kors i taket !!!

Vi åt frukost vid 8.15. Sen gick vi till poolen, till våra vanliga platser vid Bernie-duschen. Vi åt varsin glass när glasskiosken öppnade. Mellan 11-13 var tjejerna på Skattjakt med barnklubben. Johanna var lite reserverade när vi lämnade dem, men det gick bra. Vi hämtade dem kl 13. Johanna hade varit lite ledsen men det hade gått över. De tyckte det var jättekul.Amanda med lite ansiktsmålning efter skattjakten.

Rasmus sov en stund i skuggan på en solstol. Han badade även lite - tyckte det var skönt.

Jag och Daniel köpte varsin grekisk sallad på La Tasca och tog med hem till lunch. Jättegott! Nu ska tjejerna vila. Jag och mamma ska gå till poolen och bada och sola.

Kl 16-16.30 var tjejerna på sagostund i Miniland. Johanna sov middag innan dess men inte Amanda.Jag på terrassen innan middagen.

Kl 18.45 åt vi Cypriotisk buffé på La Tasca. Det var gott - mycket att välja på. Sen kollade vi på björnshowen och sen hem. Vi är jättetrötta allihopa.Mamma och Daniel på La Tasca.


Onsdag 26 september 2007
Till poolen efter frukosten. Mamma och Pär gick på shoppingtur på förmiddagen. Vi andra solade och badade vid poolen. Amanda var med på Adventure med miniklubben. De var indianer idag. Johanna var också med en stund, men kom sen till oss vid poolen då hon var ledsen och inte ville vara med.Amanda som indian.

Jag och Daniel köpte med lunch hem från La Tasca idag igen - Grekisk sallad. tjejerna åt fiskbullar och potatis. Sen blev det lite siesta. Johanna sov men inte Amanda. Jag och mamma gick till poolen och solade och badade, åt glass och drack drink. Sen badade vi hela gänget innan vi gick hem.

Det blev tidig middag idag, vi gick hemifrån vid kl 18. Åt på den mexikanska restauranten borta i y-
korsningen mot Agia Napa, där vi åt förra året också. Smaskigt! Vi åt nachos, guacamole och enchiladas.Johanna och Amanda på väg till mexican-restaurangen.Daniel hos "mexicanaren".Min pappa och mamma.Brorsan.

Sen gick vi till Lime Bar och tog varsin dricka. Mamma och pappa gick hem och la tjejerna medan jag, Daniel och Pär var kvar en stund i baren. Sen satt vi på terrassen när vi kom hem.


Torsdag 27 september 2007
Rasmus är lite förkyld, mest täppt i näsan. Vaknade vid kl 3 och var jätteledsen. Han verkade ha lite ont i magen. Han somnade om efter ett tag, efter att han ätit. Sen vaknade vi vid 6.45, då var Rasmus hungrig igen.

Hela fm låg vi vid poolen. Idag var det varmt, 34 grader som max. Amanda och jag gick på ansiktsmålning nere på Miniland. Hon blev jättefin.Ansiktsmålad Amanda.

Sen gick vi hem och åt lunch. Amanda åt köttbullar och makaroner och Johanna kräm, mjölk och macka. Johanna sov middag, inte Amanda. Hon och mormor satt på terrassen i skuggan och målade i målarboken. Jag, Daniel och Rasmus låg inne och vilade. Rasmus tyckte det var lite jobbigt idag när det var så varmt.

Vi gick tillbaka till poolen sen. Rasmus badade också en stund, han tyckte dock att det var lite kallare idag.

Sen satt vi på terrassen och spelade Yatzy och målade i målarböckerna. Kl 18.30 åt vi på Fino. Pär bjöd oss alla idag. Sen gick vi och shoppade lite på "streetan".

Kollade på Ministars och sen gick vi hem. Vi la tjejerna och satt sen en stund på terrassen. Jag var jättetrött. Daniel och jag låg i sängen en stund och löste korsord tillsammans.


Fredag 28 september 2007
Idag är mamma och pappa iväg på utflykt i Trodos-bergen. De åkte vid kl 8.

Vi andra har legat vid poolen på fm. Det är väldigt varmt idag också. Efter lunchen och siestan så gick vi inte tillbaka till poolen. Vi var inne i svala luften och vilade, kollade på DVD och åt godis - mysigt.Amanda kollar på Jönsson-ligan på DVD.

Jag gick och surfade lite på internet borta vid receptionen. Mamma och pappa kom hem vid kl 17.45. De hade haft det jättebra!

Åt middag på Fino idag med. Tjejerna var jättetrötta, speciellt Amanda som inte sovit middag. Jag, Daniel, Amanda, Johanna och Rasmus gick hem efter middagen. Mamma, pappa och Pär gick en sväng och shoppade lite.

Sen satt vi ute på terrassen innan vi la oss.


Lördag 29 september 2007
Vi vaknade vid kl 7.30. Åt frukost vid kl 8.30. Vi brukar äta runt kl 8 så nu var det betydligt mycket mer folk när vi kom. Badade och solade på fm. Pär är på utflykt idag - shoppingtur till Larnaca. Till lunch åt Daniel, mamma och pappa matjesill, potatis, ägg, lök och gräddfil + snaps förstås. Det var riktigt gott tyckte de.Daniel, pappa och mamma äter sill-lunch.Rasmus sitter uppbullad i vagnen.

Amanda, Johanna, Rasmus och Daniel sov middag.Far och son helt utslagna i värmen.

Jag och mamma gick och shoppade lite i värmen. Jag fick en handväska av mamma.

Daniel och Johanna står i duschen nu. Sen ska vi äta på Fino.

Vi har nu packat ned det mesta, d v s sånt som vi inte behöver något mer.

Idag gick det fort att få maten på Fino - kors i taket!!! Efter middagen gick vi en sväng på "streetan" och handlade lite. Lite presenter och lite sprit. Tjejerna fick varsin glass i Lime Bar. Det blev tidigt i säng idag för alla var jättetrötta. Jag och Daniel löste lite korsord.


Söndag 30 september 2007
Rasmus åt vid kl 3, sen sov vi till kl 7. Då vaknade Amanda och Rasmus. Vi låg och mös i sängen. Frukost vid kl 8 och sen till poolen. Glass, frappé och cola. Amanda har nu lärt sig att simma, hon är jätteduktig. Nu försöker hon även lära sig dyka, från sittande ställning.Amanda hoppar från kanten.Vattendjuret Johanna njuter.

Mamma gick till stranden en sväng. Jag och Johanna gick och handlade lite till lunchen. Vi åt kräm och mackor. Nu ska vi sova siesta hela familjen.

Middag åt vi på Fino - som vanligt. Lika gott som alltid !!!

Vi kollade på sista björnshowen för den här gången. Packade lite. Sen satt vi på terrassen och njöt av den sista kvällen.


Måndag 1 oktober 2007
Vaknade ganska tidigt. Vi gick och åt frukost lite före mamma och pappa och brorsan. De slöt upp sen. Sen tillbaka för att packa det sista i resväskorna. Därefter så checkade vi in resväskorna och vagnen borta vid receptionen. Det är så himla smidigt att kunna checka in väskorna redan på hotellet. Sen satt vi inne och kollade på film + satt ute på terrassen och spelade Uno.Amanda och Rasmus kollar på film.

Transferbussen gick kl 12.05. Resan till flygplatsen tog ca 40 minuter. Vi shoppade lite whiskey och godis på flygplatsen.Barnen + jag på flygplatsen.

Planet gick på nästan utsatt tid. Resan hem gick jättebra, inget gnäll från barnen. Vi landade på Arlanda kl 17.55. Det gick smidigt att komma från flygplatsen till parkeringen också.

Kl 20.15 var vi hemma innanför dörren. Då hade vi stannat i Mc Driven på Mc Donalds i Moraberg och handlat lite hamburgare.


Borta bra men hemma bäst !!!
  

Start

Webbplatsen uppdaterades torsdag 05 februari 2009