Januari 2006
 

Start
Uppåt
Januari 2006
Februari 2006
Mars 2006
April 2006
Maj 2006
Oktober 2006
November 2006
December 2006

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.

Torsdag 26 januari 2006
I dag är det som fredag för mig, då jag är ledig fredagar och "tar helg" redan i dag. Jätteskönt !!! I morgon åker tjejerna med Daniel upp och så lämnar han dem hos min pappa i Kransen. Amanda och Johanna ska tillbringa hela helgen hos mormor och morfar. Det blir jättekul för dem samtidigt som vi får det lite "lugnt och skönt" hemma utan barn. Det behövs i bland ! I morgon så åker jag med Ulla och Pelle en sväng till Coop för att handla. På lördag åker jag och Daniel nog en sväng till Södertälje + ev IKEA. På kvällen ska vi ut och äta. Det blir nog på "Hamnmagasinet" i Södertälje. På söndag slappar vi nog bara. På söndag eftermiddag när Johanna sovit middag så kommer mamma och pappa hem med tjejerna och så stannar de kvar på middag.
På lördag ska tjejerna gå med mormor och morfar på dockteater. Det blir spännande för det har de aldrig varit på tidigare !


Lördag 7 januari 2006
I morse åkte vi till Coop och handlade. Min pappa åkte hem samtidigt som vi åkte till Södertälje. Min mamma kommer hem från Gran Canaria i kväll. Det har varit kul att ha pappa här. Johanna är verkligen "morfars tjej". Morfar ska göra ALLTING när han är här - sitta bredvid när vi äter, följa med på toaletten, läsa saga, borsta tänderna, klä på etc etc. *ler*

När Johanna sovit så åt vi årets första semlor:Johanna åt lite grädde och lite bröd, men inte mer.
Amanda åt inte heller så mycket och speciellt INTE mandelmassan.....

Då tjejerna inte fick i sig så mycket av semlorna så fick de lite kiwi till mellis. Efter det så gick vi ut och åkte pulka och stjärtlapp.Jag och tjejerna på väg upp till backen.
Johanna kommer farande i pulkan.
Johanna i pulkan.
Amanda på stjärtlappen.
Amanda på väg uppför backen.


Fredag 6 januari 2006
I dag är det röd dag så även Daniel är ledig. I går skulle vi ha jobbat halvdag, men Daniel tog semester och jag jobbade hemma, så tjejerna var lediga från dagis. Vi var hemma. På fm var vi ute och åkte stjärtlapp och snowracer. Linda kom förbi en sväng. Hon hjälpte till att färga mitt hår. På em kom min pappa. Han sov kvar till i dag och ska även sova kvar till i morgon. Min mamma är på Gran Canaria och kommer hem i morgon kväll.

Även i dag har vi varit ute och åkt snowracer, pulka och stjärtlapp. Johanna tyckte det var jättekul att åka själv i pulkan i backen. En "släppte" henne där uppe och en stod därnere och passade så hon inte åkte ner på grannarnas tomt. Johanna har precis vaknat efter att ha sovit 2,5 timme. Det tar på krafterna att vara ute och leka i snön!

 

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Mars 2006 | April 2006 | Maj 2006 | Oktober 2006 | November 2006 | December 2006

Sidan uppdaterades senast 2007-04-09 09:24