Januari 2007
 

Start
Uppåt
Januari 2007
Februari 2007
Mars 2007
April 2007
Maj 2007
Juni 2007
Juli 2007
Augusti 2007
September 2007
Oktober 2007
November 2007
December 2007

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då. Den senaste anteckningen ligger längst ner!

Tisdag 9 januari 2007
Då är det nytt år nu då! Tiden går så fort så fort!!!

På nyårsafton var Linda och Fredric här på middag. Sen så gick de vidare till några kompisar. Då blev vi bjudna in till våra kära grannar. Vi spelade spel. Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på raketerna. Johanna vaknade då så jag gick in till henne. Vi stod i fönstret och tittade. Amanda sov som en stock och hörde ingenting.

Förra veckan gick tjejerna på dagis. Det var inte så många barn då. I fredags kväll var vi hos Thomas och Annelie på middag, för att fira Thomas som fyllde år i förra veckan. Helt plötsligt när vi var där så däckade nästan Amanda i mitt knä. Vi tog tempen och då hade hon 39,6. På lördag morgon hade hon ingen feber, men sen kom den tillbaka på lördag kväll och satt i hela söndagen. I går måndag var dagis stängt p g a planeringsdag så då var tjejerna hos mina föräldrar. Vi lämnade dem där på väg till jobbet och hämtade sedan upp dem på vägen hem. I går hade Amanda inte direkt någon feber, men Daniel var hemma med dem i dag för säkerhetsskull. Johanna är lite snorig. I morgon ska de gå på dagis.

På lördag är det barnkalas för Johanna och på söndag är det kalas för släkten, så det blir fullt upp hela helgen.


Söndag 14 januari 2007
I går hade vi barnkalas för Johanna. Det var 10 barn och 9 vuxna, fullt hus alltså! Det var jättekul! Johanna fick en massa fina presenter.Jag håller på att fixa lite innan kalaset.
Vi dukade till barnen i köket.
Johanna öppnar paket.
Ännu mera paket.
Johanna fick en bärsele till sin docka.
Hon fick också en trehjuling med handtag till dockan.
Dags för att blåsa ut ljusen på tårtan!
Tjohoo hon klarade det !!!
Innan barnen gick hem så var det dags för fiskdamm!


På kvällen blev det pizza till middag. Vi orkade inte ställa oss och laga mat när det hade varit fullt upp hela dagen. När tjejerna somnat så kollade vi på film - "7 miljonärer", en svensk ny film. Den var ganska bra och rolig faktiskt - lite annorlunda.

I dag blir det kalas igen, för släkten. Då blir vi dock inte så många.


Söndag 21 januari 2007
Johanna fick feber i tisdags på dagis, så Pelle och Ulla hämtade tjejerna lite tidigare. Daniel var hemma med henne i onsdags och jag i torsdags. I fredags lämnade vi tjejerna hos min pappa på morgonen. I fredags åkte Daniel till Las Vegas på konferens med jobbet. Han kommer hem på lördag, 27/1. Jag och tjejerna har varit hos mina föräldrar i Kransen i helgen.

I går var vi på bio för första gången med tjejerna. Vi såg "Lilla spöket Laban". Det var kul och spännande tyckte de. Amanda trodde nog först att det var som teater för hon undrade "var kommer de in någonstans?", när vi hade satt oss i salongen. *ler* Bion var kl 12, så innan dess gick vi lite i affärer och åt lunch på Mc Donalds. Efter bion åkte vi hem till Kransen igen. Vi åt wok till middag - gott. Vi åkte hem ganska tidigt i morse. Det snöade hela kvällen i går och hela natten så det hade nog kommit över 1 dm snö i Kransen. När vi väl kom hem, vilket tog 1 timme, så fick jag skotta mig in och sedan skotta fram en väg till trappen. Jobbigt!!!

Vi har varit ute och åkt snowracer för första gången denna säsongen. Efter lunchen gick vi ut en sväng till och lekte i snön. Skönt väder, när det inte snöade. När vi kom in så hoppade vi ner i badet alla tre och värmde oss. Mysigt! Sen kollade vi lite på Saltkråkan på film. William kom in så tjejerna och han leker restaurang just nu. Johanna klagar på ont i benet. Vet inte om det är växtvärk hon har.

Det känns jättetomt här hemma utan Daniel, längtar tills på lördag.....

Förresten, jag har blivit sjukskriven 50 % fr o m i morgon måndag till den 4 mars, till att börja med, p g a ryggproblem.


Söndag 28 januari 2007
I går kväll kom Daniel hem från Las Vegas, efter ha varit borta sedan förra fredagen. Åååhhh va vi har längtat! Det har dock gått jättebra att vara hemma själv med tjejerna. De har varit jättesnälla och hjälpt till med allt möjligt! Jag har varit sjukskriven torsdag + fredag denna vecka. I fredags var tjejerna hemma från dagis då det är deras lediga dag. Då var vi i Södertälje med farmor Ulla. Jag skulle handla lite smågrejer men hittade ingenting !!??!! Sen bjöd farmor på lunch på Mc Donalds. Vi åkte med en sväng hem till Ulla och Pelle efter vi varit på stan.

I går förmiddag var vi ute i pulkabacken. Det var superhärligt väder, med strålande solsken. Dock lite väl kallt, men bara man klär på sig ordentligt så är det skönt. Ulla och Pelle kom förbi och fikade en stund på eftermiddagen. Daniel kom när vi satt och åt middag så han åt han också. Efter middagen packade han upp alla sina grejer. Han hade shoppat en hel del, för att vara honom! *ler* 2 par jeans till sig själv, Hugo Boss deo, Dora domino till tjejerna, Crocs skor till hela familjen.Tjejernas Crocs-skor. Rosa till Amanda och lila till Johanna. Sen köpte han till små figurer som man kunde dekorera dessa skor med. Jättegulliga!!!
Daniels och mina Crocs.


Tjejernas skor kostade 25 dollar/par (= ca 175 kr/par). Hemma kostar det nog i alla fall minst det dubbla. Våra skor köpte han på rea, så de kostade bara 15 dollar/par (= ca 105 kr/par). Rea-skorna fanns bara i 2 färger, knallgula eller röda. Så jag fick ett par röda och Daniel ett par gula. Det var kanske inte de färgerna som man valt om de hade funnits andra, men det blir bra ändå! De är verkligen jättesköna. Tjejerna springer omkring i sina hela tiden. Det första Johanna hämtade i morse när hon vaknat var skorna. *ler*
 

Start | Januari 2007 | Februari 2007 | Mars 2007 | April 2007 | Maj 2007 | Juni 2007 | Juli 2007 | Augusti 2007 | September 2007 | Oktober 2007 | November 2007 | December 2007

Sidan uppdaterades senast 2007-04-09 09:22