Juli 2005

Start
Uppåt
Januari 2005
Februari 2005
Mars 2005
April 2005
Maj 2005
Juni 2005
Juli 2005
Augusti 2005
September 2005
Oktober 2005
November 2005
December 2005

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.

Måndag 25 juli 2005
I dag är det min första semesterdag ! Jätteskönt! Ska vara ledig i 4 veckor.

I går var vi hos Jim, Elinor och Sofie hela dagen. Jättekul! Johanna sov 1,5 timme i vagnen ute. Kors i taket. Hon brukar sova max 45 minuter i vagnen.Johanna sover i vagnen.

När Johanna och Sofie sov var papporna hemma med dem och jag, Amanda och Elinor åkte till Skärholmen en sväng. Köpte trosor till Johanna. Sofie tycker att det är jättekul att leka med Amanda.Amanda gungar Sofie.

Småtjejerna badade i Sofies lilla pool. Skönt tyckte dem !Tjejerna plaskar!Johanna i poolen.

Johanna pratar som bara den nu. Härmar mycket och mer och mer så kommer det "riktiga" ord. I dag såg vi att hennes första hörntand kommit, totalt hennes trettonde tand.

Vi har beställt en ny bil !!!! En Opel Vectra combi, en 2.0 turbo med 175 hk !!!!!
Vi får den om ca 2 veckor. De hade extraerbjudande på ett antal nya Opel vectra nu, så vi slog till. Vi har kollat lite på den förut, för den är så pass stor och rymlig, men de är så dyra annars, men nu var den nersatt drygt 40.000 kronor.
Den ser ut som bilden nedan, fast i en annan färg. Vår färg heter "Silver lightning" och är silver men åt det ljusblå/isblå hållet. Superfin! Sedan så är det lite andra fälgar på den.


(Bild från www.opel.se)


Lördag 9 juli 2005
I måndags (4/7) så åkte Daniel och tjejerna till landet med morfar Tobe. Morfar kom och hämtade dem mitt på dagen. Jag åkte till min mamma i Midsommarkransen efter jobbet. Sedan har jag bott där hela veckan. I måndags var vi i stan och shoppade lite. Efter det åt vi middag på Tre vänner, min pappa hade skickat med pengar, så han bjöd. Mysigt ! I Tisdags efter jobbet åkte vi till IKEA och shoppade lite till. Åt middag där också. I onsdags var jag hos Elinor, Jim och Sofie. De bjöd på middag - tacos - mums !!! Det var jättekul att träffas. Under tiden jag var där så var mamma i Svandammsparken med några jobbarkompisar på picnic. I torsdags kväll var vi bara hemma och tog det lugnt skönt. I går åkte vi hem till oss när mamma slutade jobbade. Då hade min pappa skjutsat upp Daniel och tjejerna från landet och hämtade då mamma så vände de ner till landet igen. Det är skönt att vara hemma igen efter att ha varit borta en hel vecka. BORTA BRA MEN HEMMA BÄST !!! I går kväll tvättade vi flera maskiner. När tjejerna somnat så satt vi ute på altanen och åt middag. Jag åt en pizza och Daniel en kebabtallrik. Det var jättevarmt och skönt ute.

I dag har vi varit på Coop och handlat. Vi köpte en jättefin plaskpool till tjejerna. Vi har en redan men den är så stor, den här var betydligt mindre och ser ut som en sköldpadda. De badade i den efter lunchen. Det var svalkande och skönt. Nu är klockan 12.45 och Johanna har precis somnat. Amanda är ute och cyklar på sin stora cykel.

Till middag blir det grillat - fläskfilé till oss och hamburgare till tjejerna. De är inte så förtjusta i kött..... (Eva)

Veckan har varit en av den varmaste i sommar. En helt perfekt vecka att var på landet. Det är nära till sjön och tjejerna kan springa fritt och leka i den fina lekstugan som morfar har gjort. Vi gjorde en tripp till Malmköping på onsdagen. Det var väldigt varmt att åka bil utan ACC. Aldrig att jag ska har en sådan bil. Har man en gång vant sig så kan man inte vara utan. Amanda och jag (Daniel) var nere vi sjön och fiskade en eftermiddag när Johanna låg och sov. Jag hade tidigare grävt efter mask. Amanda sa en skön kommentar till masken när jag skulle trä den på kroken, -Lugn lilla masken det är ingen fara. Vi fick iallafall en liten aborre och en liten mört.

Start | Januari 2005 | Februari 2005 | Mars 2005 | April 2005 | Maj 2005 | Juni 2005 | Juli 2005 | Augusti 2005 | September 2005 | Oktober 2005 | November 2005 | December 2005

Sidan redigerades senast söndag 14 augusti 2005 18:21