Maj 2005

Start
Uppåt
Januari 2005
Februari 2005
Mars 2005
April 2005
Maj 2005
Juni 2005
Juli 2005
Augusti 2005
September 2005
Oktober 2005
November 2005
December 2005

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.

Söndag 29 maj 2005
I morgon bär det av till Cypern. Planet går vid 8 ungefär så vi måste gå upp vääääldigt tidigt. Vi har packat det mesta, det är bara lite smågrejer som saknas. Tanken var att vi skulle åkt får Skoda upp och ställt den på Lindskrogs långtidsparkering, men nu har den bilen börjat strula. I bland får man inte i växlarna och så varvar den bara ur helt plötsligt när man kör. Vi vågar inte riskera att INTE komma fram till Arlanda i tid så Daniels pappa får skjutsa upp oss i stället. Det blir lite mer krångel.....

I helgen har vi varit ute när det har varit sol och inne när det regnat. I går var faster (barnens faster alltså) Linda här. Hon kom på förmiddagen. Sedan så kom Fredric och Pelle också, de stannade kvar på middag. Vi grillade fläskkarré och kycklingfilé. Jättesmarrigt !!!


Onsdag 11 maj 2005
I dag har vi varit på grillfest på dagis. Föräldrarna fick också hjälpa till med lite småsysslor, t ex tvätta fönster, kratta och sopa gångvägarna. Jag och Daniel sopade. Efter det så grillade vi korv. Vi hade med oss en engångsgrill - smidigt !!! Amanda fick i sig 1,5 grillad korv med bröd + 1 "ogrillad" utan bröd. Johanna åt 1 "ogrillad" utan bröd + 2 grillade med bröd. Matvrak !!!!!!


Söndag 8 maj 2005
I fredags åkte vi till landet, efter jag jobbat. Det har varit mysigt. Har varit ute mycket. Vädret har varit både fint och regnigt om vartannat. I går var vi och plockade gullvivor i hagen, mysigt. Amanda tyckte det var kul.
 

Vi kom hem i morse, för att vi skulle få lite tid hemma i dag också. Helgerna går så fort.... Var ute och lekte på förmiddagen. Efter lunchen så åkte jag och Amanda till Kungens Kurva och Skärholmen. Köpte lite t-shirtar till tjejerna på H&M i Kungens Kurva. På Lindex i Skärholmen köpte jag lite Bamse kläder till tjejerna. Hade en kupong som gav 25 % rabatt på alla barnkläder vid ett köptillfälle. Då får man ju passa på. Amanda somnade i bilen på vägen hem och sov väl ca 20 minuter. Daniel och Johanna var hemma under tiden. Vi har även hunnit med att tvätta, bädda rent, städat toaletterna m m i dag. Skönt !!! Jag har precis lagt Johanna nu. Daniel och Amanda sitter och kollar på Bolibompa. Det var Pettson och Findus film i dag, ända till 19.10 så Amanda ska se klart den. Hon tycker det är jättebra ! *ler*


Onsdag 4 maj 2005
Nu var det länge sedan vi skrev här. Har haft fullt upp med annat. På helgerna har vi varit ute och fixat i trädgården och lekt och så. Kommer även att uppdatera Huset-sidan med lite nya bilder.

Johanna är för tillfället lite snorig och hostig. Amanda har också varit jättesnorig men hon är nästan bra nu.

Förra måndagen/tisdagen så slutade Amanda med nappen, bara så där. Vi har pratat lite om det till och från och då provade vi. Första kvällen var hon lite ledsen men långt ifrån hysterisk som jag trodde att hon skulle bli den dagen hon skulle sluta med nappen. Det tog ett tag innan hon somnade men det gick bra. Hon vaknade några gånger på natten men somnade snabbt om när vi kom in och stoppade om henne. Sedan har det gått bättre och bättre. Det man märker skillnad på är att det tar längre tid för henne att somna på kvällen. Hon vill att vi ligger kvar hos henne längre en förut och gärna kliar henne på ryggen. Det är väl ett annat sätt för henne att koppla av nu när hon inte har napparna. Hon har dock sin gosekanin som hon myser med också. Nu pratar hon inte ens om napparna. I onsdags förra veckan så la vi dem i ett kuvert och gick till brevlådan så fick Amanda lägga på dem och skicka dem till katterna på Skansen. Johanna har fortfarande kvar sina nappar och det är inga problem alls för Amanda. Hon ger dem så snällt till Johanna. Vi märker även att Johanna inte har sin napp lika mycket nu heller. Skönt !

I dag skulle jag ha jobbat halvdag men kompade. Så jag är ledig i dag och i morgon då det är röd dag. På fredag jobbar jag. Efter jobbet så ska vi åka till min mamma och pappa på landet. Det ska bli skönt! Saknar dem faktiskt i bland när man inte har träffats på ett tag !

 

Start | Januari 2005 | Februari 2005 | Mars 2005 | April 2005 | Maj 2005 | Juni 2005 | Juli 2005 | Augusti 2005 | September 2005 | Oktober 2005 | November 2005 | December 2005

Sidan redigerades senast söndag 14 augusti 2005 18:20