Maj 2006
 

Start
Uppåt
Januari 2006
Februari 2006
Mars 2006
April 2006
Maj 2006
Oktober 2006
November 2006
December 2006

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.

Torsdag 18 maj 2006
I dag har jag jobbat hemma. Skönt!

I söndags var jag och Elinor och shoppade. Först var vi i Kungens Kurva och sedan i Skärholmen. Jag hittade 2 par capribyxor + 2 linnen till mig. Kul !!! Under tiden så var Daniel och tjejerna hemma hos Jim och Sofie. De gick till lekparken.Amanda och Johanna gungar.


         

Johanna gungar och åker rutschkana.
Amanda på gungbrädan.

I veckan har vi inte gjort något särskilt. Man hinner inte med så mycket tycker jag. I tisdags var Daniel i väg till driving rangen på Järna golfklubb och slog några bollar.

I morgon är det fredag och då är vi tjejer lediga. Daniel ska vara på jobbet tidigt, vid 6.00 p g a en driftsättning.

På lördag har vi ingenting planerat, e v blir det handling på Coop på morgonen. På söndag ska vi till Love på barnkalas, så då ska vi även passa på att fira Viggo och Richard som också fyllt år nu i maj.


Måndag 1 maj 2006
I helgen har jag och Daniel varit barnfria. Mina föräldrar kom och hämtade tjejerna i lördags morse och åkte sen till landet med dem. Jag och Daniel var i Södertälje hela lördagen och shoppade. Vid 14.00 checkade vi in på Park Hotell där vi skulle bo till i går söndag.

Vårt hotellrum.


Vi sov ett par timmar på eftermiddagen. På kvällen var vi på Hamnmagasinet och åt middag. Jag åt Toast Skagen till förätt och sen oxfilé, klyftpotatis och kantarellsås. Daniel åt vitlöksbröd med tzatziki till förrätt och till varmrätt plankstek. Det var verkligen jättegott !!!!! Dit kommer vi nog att gå och äta fler gånger! Det regnade på dagen men på kvällen var det sol och klarblå himmel. Det var jättemysigt att sitta på restaurangen och se ut över Maren och kanalen. Sen promenerade vi längs Maren och stannade på Wayne's Coffee och köpte varsin Caffe latte. Jag tog en med soyamjölk, då den är laktosfri/mjölkfri. Supersmarrigt! Vi satte oss på en parkbänk utanför hotellet och drack upp kaffet. Sen låg vi hela kvällen i sängen på hotellet och kollade på tv, läste och åt godis. Daniel hade köpt med sig några öl.

I går morse när vi checkat ut så åkte vi till Coop och handlade. Jag hittade ett par skor till mig, ett par gummistövlar till mig och sandaler till tjejerna. De hade tag 3 betala för 2 på alla skor. Perfekt! Sen åkte vi till Plantagen och köpte lite blomjord och blommor. Jag planterade lite penseér i våra blomlådor på trappen. Vi passade på att möblera om i datarummet där nere också. Vi bytte plats på sängen och skrivbordet. Det blev bra ! På kvällen så var vi bort till områdets majbrasa. Det var jättemycket folk där - kul att se alla nya och gamla grannar!!! Efter majbrasan så åt vi räkor och kollade på tv.

Majbrasan på vårt villaområde.


I dag har vi monterat ner den trasiga garderoben som stått i hallen. Har gjort plats i en av garderoberna i datarummet för de kläder och skor vi hade i hallen, så vi köper nog ingen ny garderob till hallen. Ev blir det en spegel och kanske en byrå istället. Vi får se.

Tjejerna kom hem vid 14.15. Det var jättehärligt att få krama om dem igen !!!!! Johanna hade somnat i bilen på vägen hem. Just nu så badar Amanda, Johanna och Daniel. Sen ska vi grilla till middag - mums!
 

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Mars 2006 | April 2006 | Maj 2006 | Oktober 2006 | November 2006 | December 2006

Sidan uppdaterades senast 2007-04-09 09:24