Maj 2007
 

Start
Uppåt
Januari 2007
Februari 2007
Mars 2007
April 2007
Maj 2007
Juni 2007
Juli 2007
Augusti 2007
September 2007
Oktober 2007
November 2007
December 2007

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.
Den senaste anteckningen ligger längst ner!


Tisdag 1 maj 2007
I dag kom tjejerna hem efter att ha varit på landet med mina föräldrar sedan i lördags. De har haft det jättebra. Varit ute hela dagarna - skönt ! Jag och Daniel har tagit det lugnt, fixat och donat en hel del hemma - både inne och i trädgården, umgåtts med våra grannar, varit ute på restaurang. I morgon är det redan onsdag så det blir kortvecka den här veckan - härligt ! Har inga planer för helgen. Ev åker vi en sväng till Sydpoolen, tjejerna ville så gärna det.

Vi sådde lite grönsaker i vårt lilla land i dag. Vi satte morötter, rädisor och gräslök. Tjejerna tyckte det var spännande. Det blir kul och se om det kommer upp något så småningom.


Måndag 7 maj 2007
I helgen har vi inte gjort något särskilt. Daniel och tjejerna var till Coop och storhandlade i lördags förmiddag. Jag var hemma och pysslade lite. Tvättade och så. Sen var vi ute. På em åkte vi och fikade hos Ulla och Pelle. Till middag grillade vi kyckling - mums!

I går var vi ute hela dagen, det var jättefint väder, men lite blåsigt till och från. Åkte till Plantagen och kollade lite. Åt lunch på Mc Donalds. Mina föräldrar och bror kom förbi och fikade på em.

I dag är det måndag igen, helgerna försvinner så fort. Det regnar och är grått ute - trist, men bra för gräsmattorna ! Kl 15.15 ska jag och Daniel iväg på tillväxtultraljud på lillebror, så Ulla och Pelle kommer och passar tjejerna medan vi är iväg. Det ska bli kul att få se lillebror igen !!!


Lördag 12 maj 2007
I veckan har jag mest varit hemma på dagarna, lite långtråkigt börjar det faktiskt bli nu...

I onsdags var jag på utvecklingssamtal på dagis för Johanna. Det gick bra. Tjejerna följde med mig hem direkt efter det, då var kl 13.15. Jag orkade inte åka hem för att sen åka tillbaka igen vid kl 15. Vi var då ute och lekte hemma. Skönt !

I torsdags städade jag för fullt, eller så mycket jag orkade. Det känns bra i ryggen just när man håller på, men sen på kvällen och dagen efter när man ska ta sig ur sängen så känns det desto mer...  På kvällen var Ulla och Pelle här och fikade. Jag gjorde en äppelpaj - var så sugen på något "onyttigt" och sött!

I går var jag på Coop och handlade. Det var inte så supermycket som skulle handlas. Efter det gick jag in på Kappahl som ligger bredvid. Hittade faktiskt 3 nya toppar till mig - kors i taket !!! Sov en timme innan jag skulle hämta tjejerna. Till middag blev det tacos - gott.

I dag är Daniel iväg och spelar golf med 2 pappor här på gatan. De stack redan vid 6.45. Tjejerna och jag har precis ätit frukost nu, kl är 9. Johanna sov till 7 och Amanda till 7.45. Jag vaknade när Daniel gick upp, så jag låg och läste lite i boken "Att föda barn". Jag och tjejerna åker nog iväg till Plantagen sen och köper lite blommor att plantera i krukor på trappan.

I morgon ska till Viggo och Love på kalas.


Lördag 19 maj 2007
Den här veckan var det kortvecka då det har varit Kristi himmelfärds helg.

På onsdagen var det halvdag så då jobbade Daniel hemifrån. Jag var på fotvård uppe på Hansen & Thorberg. Tjejerna var på dagis. Vi hämtade dem vid 13.30. På kvällen grillade vi och satt ute och åt - jättemysigt!

I torsdags var det röd dag och lite trist väder. Vi var hemma på fm. På em åkte jag och Amanda till Coop och handlade lite. Sen åkte vi till Ulla och Pelle och åt middag.

I går var Daniel ledig, tjejerna också. Daniel fixade med att lägga plattor under balkongen på baksidan. Sådana som är typ 30 x 30 cm eller något. Vi la såna där vi har gräsklipparen, cyklar, redskap m m. Innan så var det bara sand längs med huset, innan gräsmattan börjar. Det blev bra !!! På em kom Jim, Elinor och Sofie hit, det var jättekul. Tjejerna lekte för fullt. Vi åt lasagne till middag.

I dag var vi in till Södertälje en sväng. Daniel köpte lite nya kläder på Dressmann. Jag var över till Sari en sväng på em. Amanda och Johanna lekte med William innan middagen. Efter middagen gick vi ut lite och var ute till 19. Då klarnade det upp lite och det regnade inte. Johanna sover nu och Amanda har lagt sig men kan inte sova, säger hon. Kl är 20.15. Egentligen hade vi tänkt åka till Sydpoolen och bada i dag, men i morse vaknade jag med ögoninflammation - igen !!! Jag blir tokig på det snart. Det är ALLTID jag och ALLTID i höger öga. Tvättar för fullt med kallt kamomillte, men jag vet inte om det hjälper. Vi har inte kvar någon ögonsalva heller. Nu har det börjat bli geggigt också..... Hoppas att tjejerna klarar sig från det i alla fall.


Söndag 27 maj 2007
I fredags kväll när tjejerna hade somnat så satt vi hos våra kära grannar och snackade. Det var skönt att kunna sitta ute en stund på kvällen. Sen blev det lite rått och fuktigt ute så då gick vi in till dem.

I går kväll hade vi spelkväll här hemma. Mamma & pappa kom och hämtade tjejerna på morgonen och åkte sen till landet med dem. Daniel och jag var hemma och fixade lite inne och lite ute. Tvättade bilarna, planterade lite blommor. Linda & Fredric och Thomas & Annelie kom hit på eftermiddagen. Vi grillade och åt och drack gott. Spelade kubb ute och sen Buzz TV-spel inne. Det var jättekul !!! Thomas & Annelie fick nämligen en "spelkväll" av mig, Daniel, Linda och Fredric i bröllopspresent. Daniel har varit nere på landet och hämtat tjejerna nu på em. Jag har varit hemma och tagit det lugnt under tiden.

I morgon är det måndag igen. Tiden går så fort så fort. På fredag är det juni redan. I går var det bara en månad kvar till beräknat datum för lillebror, sen får vi ju se när han väljer att titta ut. *ler*

Jag har fått jättefina mors-dag presenter från tjejerna och Daniel. En lite orkidé med fin kruka och fina pärlor på "stammen" samt ett silverhalsband med 2 brickor på med tjejernas namn. Har sagt flera gånger att "ett sånt skulle jag vilja ha". Har sett reklam i tidning + att en tjej på tv hade ett sånt på sig för några veckor sedan.Orkidén.Min mors-dag present.

Tjejerna hade plockat jättefina blommor och gjort fina mors dag kort till mig på landet. De är så gulliga !!!Mors-dag-bukett med kort från tjejerna.Mors-dag-liljekonvaljer från tjejerna.Tjejernas trädgårdsland. Morötter till vänster och rädisor till höger.
Amanda vid trädgårdslandet.
 

Start | Januari 2007 | Februari 2007 | Mars 2007 | April 2007 | Maj 2007 | Juni 2007 | Juli 2007 | Augusti 2007 | September 2007 | Oktober 2007 | November 2007 | December 2007

Sidan uppdaterades senast 2007-05-27 18:23