Maj 2008
 

Start
Uppåt
Januari 2008
Februari 2008
Mars 2008
April 2008
Maj 2008
Juni 2008
Juli 2008
Augusti 2008
September 2008
Oktober 2008

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då. Den senaste anteckningen ligger längst ner!

Onsdag 14 maj 2008
Idag har jag varit till Skärholmen med Rasmus. Vi hämtade upp min pappa på vägen, så vi fick lite sällskap. Mamma är iväg på kryssning över dagen. Sen ringde vi till brorsan också så han kom också ner till centrum, han bor ju i Skärholmen. Jag köpte en jeansjacka på rean till mig - perfekt! Sen åt vi lunch på det där stället där det finns massa olika restauranger. Det blev ost- och skinksallad till mig och brorsan och Foccacia till pappa.

I torsdags förra veckan så åkte tjejerna till landet, till mormor och morfar. De var där till i söndags, då kom pappa upp med dem. Jag och Daniel och Rasmus har mest varit hemma i helgen och fixat ute i trädgården och solat och ätit gott - härligt. Det var ju runt 25 grader hela helgen. Rasmus har varit lite krasslig sen tisdag i förra veckan. Haft lite feber och varit snorig och hostig.

I går var det bara 3 veckor kvar tills vi åker till Mallis. Det ska bli jätteskönt!


Fredag 30 maj 2008
Nu verkar sommaren ha kommit till Svedala!!! De senaste dagarna har det varit runt 20-25 grader varmt och varmare ska det bli i helgen.

Förra veckan var Daniel uppe i Åre på en kurs. Han åkte på söndag kvällen och kom hem i fredags kväll. Det gick över förväntan att vara hemma själv med barnen, men visst är det lite jobbigt att vara hemma själv med 3 st. ;) Jag fick en del hjälp av mina föräldrar, bror och av Daniels mamma.

I söndags blev jag firad på mors dag. Jag fick ett set med "Margaretha-skålar" som jag pratat länge om att jag vill ha. Självklart var de i min favoritfärg - turkost!!!


Morsdag-fika på altanen.

I onsdags var jag in till tandläkaren, på ett "akut" besök innan resan. Hade en plomb som jag tappat som jag ville fixa till innan vi åker. Det vore ju inte så lyckat att få tandvärk nere på Mallis. :( Rasmus fick följa med, vilket inte var en sådan toppenidé. En tandsköterska fick gå och bära på en ledsen Rasmus medan min tand lagades. Han är såååå mammig/pappig och vill helst inte vara hos någon annan.

Igår var jag, Jenny och "småbarnen" (d v s Rasmus och Isabella) inne i stan. Rasmus fick ett par jättefina Kavat-sandaler av dem, som tack för de kläder som Isabella fått efter Amanda och Johanna. Sandalerna var mörkblåa med broderade sköldpaddor på. Sen var vi och lunchade på Kolgrillen - mums!På tisdag sticker jag och tjejerna + min mamma till Mallorca 1 vecka. Det ska bli sååååå skönt!!! Dessvärre verkar det nästan vara sämre väder därnere än vad vi har här hemma.....
 

Start | Januari 2008 | Februari 2008 | Mars 2008 | April 2008 | Maj 2008 | Juni 2008 | Juli 2008 | Augusti 2008 | September 2008 | Oktober 2008

Sidan uppdaterades senast 2008-05-30 06:53