Mars 2006
 

Start
Uppåt
Januari 2006
Februari 2006
Mars 2006
April 2006
Maj 2006
Oktober 2006
November 2006
December 2006

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.

Lördag 25 mars 2006
I torsdags fyllde jag 30 år !!! På morgonen blev jag uppvaktad med sång och paket på sängen. Fick en armbandsklocka - en med vitt brett armband - som jag länge velat ha.



Klockan som jag bytte till.


Bjöd på tårta och blev uppvaktad på jobbet. Jag fick en jättefin vit skål/fat/ljusstake med ett stort turkost blockljus till. Efter jobbet så överraskades jag av att Elinor och Sofie stod i receptionen med blommor och ett GIGANTISKT grattis-kort. Fick reda på att vi skulle åka och lämna Sofie hos Elinors föräldrar, sedan åka till Östermalmstorg och möta upp Jim på den Mongolian Barbeque-restaurant som ligger på Grev Ture gatan. Där åt vi middag - vi 4. Det var hur kul och trevligt som helst !!! En riktig överraskning.



Elinor med en tallrik bestående av nudlar, kyckling och grönsaker.




Jim och Daniel njuter av den goda maten.



Där fick jag paket från Jim och Elinor, presentkort hos Ving + ett jättefint halsband - i turkost (= min favoritfärg !!!).



Det fina turkosa halsbandet jag fick av Jim, Elinor och Sofie.


Av Daniel fick jag ytterligare ett paket, ett set med en guldring med 5 diamanter i och ett par pärlörhängen. JÄTTEFINA !!! Ringen var dock lite liten så i dag var vi i Södertälje och bytte till en storlek större.



Örhängena och ringen som jag fick utav Daniel och tjejerna.


Ulla hämtade tjejerna på dagis i torsdags, det hade Daniel planerat. Vi kom hem vid 20.30 ungefär. Allt hade gått så bra. De hade ätit fiskbullar och potatis till middag.

I går så städade jag, bäddade rent och tvättade en del. Tjejerna lekte på så bra. Jag och Amanda bakade en tårtbotten när Johanna sov. Efter mellis var vi ute en sväng i det härliga vädret. Daniel kom hem vid 16.15 ungefär. Vi åt kycklinggryta och ris till middag. Till Bolibompa så åt vi tårta som vi gjort efter middagen. Tjejerna var ju aldrig med och firade mig i torsdags, så vi hade lite kalas hemma i går. Jag blåste ut 1 ljus på tårtan.



Tjejerna väntar på att vi ska börja äta av tårtan!




Tårtan som Amanda och Johanna har hjälpt till att garnera. Fin va?!?!


Pelle kom förbi med blommor till mig och passade på att äta en bit tårta också, innan han skulle åka och hämta Ulla på jobbet. På kvällen såg vi en DVD, som Daniel hyrt på em. Det var den senaste Wallander "Mastermind". Den var jättebra och jättespännande !!!

I dag har vi varit i Södertälje. Bytte ringen jag fick av Daniel + att jag bytte till en annan klocka. Den jag fick i torsdags var det ett hjärta i glitter på urtavlan och det ville jag helst inte ha, så jag bytte till en nästan likadan, fast utan hjärta. Vi köpte present till Linda (som vi ska fira i morgon), till Pär (som vi ska fira nästa lördag) + till Julia (som vi också ska fira nästa lördag). Sen så köpte vi en present till Amanda också + fingervantar och sommarkepsar till tjejerna. Jag hade sett några fina kepsar, i enfärgat turkost och rosa på PoP, men de kostade 125 kr/st. Tyckte det var lite dyrt för en keps. I dag på H&M såg jag enfärgade för 39,50 kr/st. Tyckte det priset var betydligt bättre!!! *ler* Så tjejerna fick varsin turkos och varsin mörkrosa. Sen var vi på Mc Donalds och åt lunch. Ulla och Pelle kom dit en stund, även de var en sväng till stan. Vi träffade också Annie, Marco, Julia och Sofia. Johanna somnade i bilen på vägen hem. Daniel var ute med tjejerna efter mellis. Jag var inne och förberedde middagen (schnitzel) och plockade undan. Det såg ju ut som om en tornado hade dragit fram här hemma.

Nu är klockan 19.30 och tjejerna sover. I morgon ska vi till Mölnbo och fira Linda som fyller år på måndag.


Söndag 12 mars 2006
I helgen har vi haft fullt upp - kul !!! I går morse var vi till frissan med tjejerna. Johanna klipptes "ganska kort" + luggen och på Amanda klippte vi bara topparna + luggen.



Johanna tyckte inte att det var något kul i början hos frissan.


         

Efter ett tag gick det bättre.                         I profil efter klippningen....




Framifrån när klippningen var klar!




Amanda är van att sitta i frisörstolen.


Efter frisörbesöket åkte vi upp till mormor och morfar i Kransen. Mormor skulle precis åka iväg och fira en arbetskompis, hon kom hem senare på eftermiddagen. Tjejerna åt lunch och Johanna sov sedan middag. Jag passade också på att sova en stund då. Jätteskönt! Daniel vilade lite också. Amanda spelade dataspel med morfar. När Johanna vaknade så åkte vi till Ingela, Love och Viggo för att fika. Ingela hade bakat smulpaj med äpplen + glass och vaniljsås till det. Supersmarrigt !!! Viggo hade blivit jättestor.



Johanna leker i Loves rum.


Vi var tillbaka i Kransen vid 16 igen. Mormor kom hem strax därefter. Vi hjälptes åt att fixa middag - tacos. Amanda och Johanna hjälpte till med köttfärsen.



Hjälpredor i köket.


Tjejerna somnade väl vid 19. De var jättetrötta. Vi kollade på Melodifestivalen och hade det mysigt. Gick väl och la oss vid 22.30. Jag sov i min säng, Daniel i extrasäng, Johanna i sin gamla spjälsäng och Amanda sov mellan mormor och morfar. Det gick bra.

I morse så åkte vi till Jim, Elinor och Sofie så vi var hos dem vid kl 10. Då hade de fixat i ordning jättemysig matsäck med engångsgrill, grillkorv, bröd, bullar, dricka, varm choklad och kaffe. Vi gick till Långsjön och matade änderna. Det tyckte tjejerna - och vi, var jättekul.




Soligt väder och ett par minusgrader. Det var verkligen jätteskönt och mysigt!!!!! Johanna kissade i skogen - duktig tjej! Hon somnade i vagnen på vägen tillbaka hem till Jim och Elinor. Sen sov hon i 1,45 timmar. Amanda gick en del av vägen och åkte sedan i Sofies pulka. Vi åkte hem på eftermiddagen och har nu precis lagt tjejerna.

I morgon är det dagis och jobbdags igen. Tiden går så fort så fort!




 

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Mars 2006 | April 2006 | Maj 2006 | Oktober 2006 | November 2006 | December 2006

Sidan uppdaterades senast 2007-04-09 09:24