Oktober 2006
 

Start
Uppåt
Januari 2006
Februari 2006
Mars 2006
April 2006
Maj 2006
Oktober 2006
November 2006
December 2006

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.

Måndag 9 oktober 2006
Hej och hå! Har inte skrivit här på hela sommaren. Fy skäms på mig!!! Har inte haft tid bara, eller rättare sagt, jag har inte tagit mig den tiden.

Vi var ju 2 veckor på Cypern i början av juni. Läs mer under "Våra resor". Där finns dagboksanteckningar från den resan.

I somras hade vi 4 veckors semester, 2 sista veckorna i juli + de 2 första i augusti. Dagis var stängt vår sista arbetsvecka innan semestern, så då var tjejerna hos mina föräldrar på landet, från söndag - fredag.Johanna och Amanda hjälper mormor att skriva dagbok.

Vi var mest hemma på vår semester. Spenderade mycket tid med våra härliga grannar!!!I poolen hos farmor och farfar, dit vi åkte några gånger med våra grannar för att ta en "svalkande" (=ca 29 grader) dopp.

Det blev mycket trädgårdsarbete. Gärdsgård runt tomten, marksten på framsidan, mur/rabatter och svart grus på biluppfarten. Läs mer under "Vårt hus". Vi var på landet hos mina föräldrar också. Pappa höll då på att bygga altan och panela om huset.Min pappa på den nya altanen.Jag, Amanda, Johanna, Daniel och min brorsa badar.Amanda ska ut i blåbärsskogen med mormor.Johanna har varit och ätit lite blåbär, direkt från blåbärsriset.Första middagen på den nya altanen.Amanda dricker upp sista slurken med "blåbärsmjölk".Johanna och Amanda har vattenkrig med morfar. Han hade vattenslangen.....

Vi var på Kolmården med mina föräldrar. Då bodde vi på Vildmarkshotellet. Det var kul. Tjejerna tyckte det var jätteroligt på Kolmården!Min mamma, Johanna, Amanda, jag och min pappa, vid sjölejonen och sälarna på Kolmården.Amanda och Johanna stoppade in händerna för att gissa vad det var som gömde sig i det lilla huset.Tjejerna klappar djuren.Allihopa utom Daniel, vid vår picnic-lunch. Varm choklad och smörgåsar. Mums!Johanna och Amanda i linbanan. Vi åkte den till och från Tropicariumet.Tjejerna i våningssängen på Vildmarkshotellet. Amanda sov i överslafen.


Efter semestern så har det gått jättebra att lämna på dagis. Det är väldigt sällan som någon av tjejerna är ledsna. Det kändes som en vändpunkt. Amanda går numera på "stora" avdelningen - Räven och Johanna går kvar på "mellan"-avdelningen, Ekorren. Det känns bra att de numera går på olika avdelningar. Det är nyttigt för dem båda.

Fr o m oktober nu så jobbar jag 100 % igen och Daniel har gått ner till 80 %, så han är numera ledig på fredagar och är hemma med tjejerna då. Jag ska försöka jobba hemma så mycket som möjligt på fredagarna. Skönt att ha en dag i veckan att slippa åka till jobbigt med min struliga mage, utan att då kunna sitta hemma och jobba.

Vi har nu varit sjuka hela familjen sedan i fredags 6/10. Då var vi uppe på vårdcentralen allihopa. Jag och tjejerna har varit hostiga och snoriga + att de har haft feber. Amanda har nu haft över 39 grader i 5 dagar. Johanna har väl haft runt 38,5 grader i 3 dagar. Daniel hade positivt på streptokockprovet (hur stavas det???), alltså början till halsfluss, så han fick penicillin. Vi andra fick 1 l Mollipect. *ler* Jag har även fått nackspärr eller nåt liknande så jag kan knappt vrida huvudet åt något håll....... Jag har jobbat hemifrån i dag men ska försöka åka till jobbet i morgon. Daniel är hemma med tjejerna, så han ska försöka få en ny tid på vårdcentralen. I fredags så såg doktorn att både Amanda och Johanna var röda i varsitt öra. Vi får väl se om det har brutit ut någon öroninflammation på dem... eller om de har fått halsfluss.
 

Start | Januari 2006 | Februari 2006 | Mars 2006 | April 2006 | Maj 2006 | Oktober 2006 | November 2006 | December 2006

Sidan uppdaterades senast 2007-04-09 09:24