Oktober 2008
 

Start
Uppåt
Januari 2008
Februari 2008
Mars 2008
April 2008
Maj 2008
Juni 2008
Juli 2008
Augusti 2008
September 2008
Oktober 2008

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då. Den senaste anteckningen ligger längst ner!

Söndag 12 oktober 2008
I veckan har jag varit på kurs, onsdag till fredag. Det var en HTML-kurs och den var jättebra!

I helgen har Amanda varit hos mormor och morfar i Karlberga. Pappa kom och hämtade henne i fredags kväll och Daniel hämtade henne idag efter Johannas simskola. Amanda, mormor och morfar hade varit på IKEA igår och sen var de på bio i Heron City och såg "Kung Fu Panda". Det hade varit kul, men lite läskigt. :) Amanda har fått fina nya gympakläder - gympabyxor och gympalinne/tröja, som hon ska ha på innegympan i skolan. Så fint så !!! Idag har de varit ut till Enhörna en sväng och plockat lite svamp.

I fredags kväll var Linda och Tyra här och kollade på Idol - kul !!! Vi hade lite fredagsmys framför tvn innan Johanna gick och la sig.

Igår var jag, Daniel, Johanna och Rasmus upp till Barnens Trollskog en sväng, det tyckte barnen var kul. Sen var vi hemma. Åt tacos till middag, som Johanna önskat.

Idag har vi varit hemma. Familjen Leray kom hit före lunch och lekte med oss. Sen käkade vi lunch och fikade. Roligt att ses igen, det var ett tag sedan nu!!! Daniel och Johanna har som sagt varit på simskola. Det går framåt! Nu har Johanna och Rasmus lagt sig, Amanda är fortfarande uppe.


Torsdag 30 oktober 2008
Nu blir det så att vi mest bloggar och inte skriver här i dagboken så ofta, men passar på att skriva lite nu. Amanda och Johanna ligger i badet och Rasmus har precis lagt sig.

Tjejerna har varit hos mormor och morfar tisdag kväll tills idag. Igår var de på bio och såg "Mamma Mu och Kråkan". Den tyckte de var jättebra! Idag har jag varit ledig och imorgon jobbar jag hemifrån, det är halvdag.

Daniel, jag och Rasmus var på Ica Maxi i morse, sen åkte vi ner på stan en sväng. Vi skulle byta 2 tröjor som barnen fått av mormor och morfar, som det var för små storlekar på. Pappa kom ut efter lunch och lämnade tjejerna.

Rasmus har "lugnat ner" sig lite tycker vi nog nu. :) Han är fortfarande överallt för han klättrar och så, men ändå så verkar han vara mer nöjd. De sista dagarna har han ätit som en häst och sovit ganska mycket. Han sover 12 timmar på natten utan att säga pip. Jätteskönt!!! Tänderna har ploppat upp som svampar och han har 16 st nu - 4 framtänder uppe, 4 framtänder nere, 4 hörntänder och 4 kindtänder. Han äter i stort sett allt, med glad aptit. Något som han dock inte är så förtjust i är ren mjölk. Då dricker han hellre vatten, men älskar yoghurt.

På lördag kommer Linda, Fredric och Tyra hit på Halloween-middag, det ska bli kul!!!
 

Start | Januari 2008 | Februari 2008 | Mars 2008 | April 2008 | Maj 2008 | Juni 2008 | Juli 2008 | Augusti 2008 | September 2008 | Oktober 2008

Sidan uppdaterades senast 2008-10-30 19:00