September 2004

Start
Uppåt
Januari 2004
Februari 2004
Mars 2004
April 2004
Maj 2004
Juni 2004
Juli 2004
Augusti 2004
September 2004
Oktober 2004
November 2004
December 2004

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva
något varje dag, utan lite då och då.

Tisdag 28 september 2004
Amanda är fortfarande ledsen när jag lämnar henne. I dag när jag hämtade henne kl 12 så såg jag henne och en annan tjej stå och pula med en grind i tvättrummet, utan fröknar! Det har ju inte varit så ofta hittills om hon har lämnat någon frökens sida. Fröken Sahira sa att det hade gått jättebra idag. Amanda hade varit glad och lekt med de andra barnen. Hon hade ätit soppa till lunch. Det kändes jätteskönt att höra. Hoppas att det inte var en engångsgrej utan att det är på väg att släppa nu !!!

Onsdag 22 september 2004
Vår semester på Kreta har varit jättebra. Johanna var jätteduktig, på flygresan både ner och hem samt hela tiden därnere. Det har funkat kanonbra allting !!!

Nu har hon dock blivit förkyld. Jag har varit det sedan vi kom hem + även lite därnere. Nu har även Johanna blivit snorig och jättehostig. Stackarn!

Det händer mycket i hennes utveckling. Nu ställer hon sig upp mot nästan vilka möbler som helst och så har hon börjat gå när hon håller i sig i möblerna, t ex runt vardagsrumsbordet, vid soffan etc.

Det är fortfarande jättejobbigt att lämna Amanda på dagis, då hon blir så ledsen. I dag gick det ändå "ganska" bra, dvs hon var bara lite ledsen när jag gick. I går hade hon varit ledsen nästan hela förmiddagen och inte ens ätit lunch. Den hade hon ätit när favoritfröken Pernilla kom. Hon hade värmt lunchen i mikron och gett Amanda. På eftermiddagen hade Amanda lekt en hel del med några av de andra tjejerna, och liksom fått varit i centrum. Det var första gången det hände. Alla de andra tjejerna hade velat hållit i Amandas hand när de sprang runt. Det kändes ju bra.

Vi kom fram till att Amanda ska gå 9-12 alla dagar i veckan istället för 9-14 tre dagar i veckan, under en period. Detta för att hon ska vänja sig lite mer. Som det har varit hittills så har hon ju varit hemma 4 dagar (fredag-måndag) och sedan varit på dagis 3 dagar (tisdag-torsdag). Det blir ju ett så långt uppehåll över helgen då. Vi får se om det blir bättre så här.


Torsdag 9 september 2004
Amanda blir fortfarande jätteledsen när jag lämnar henne på dagis. Det är jättejobbigt. I morse var hon superledsen och försökte klamra sig fast vid mig. Det känns inget kul att lämna henne när hon blir så varje gång.....

I dag ringde vår bvc sköterska. Vi ska få träffa en psykolog som bvc har samarbete med, ang Amandas humör och hennes hysteriska utbrott. Det är mest för att vi ska få prata av oss och få lite tips på förhållningssätt osv så vi vet hur vi ska försöka tackla henne när hon blir så där.


Söndag 5 september 2004
I dag så hämtade Daniel Amanda hos mormor och morfar på väg hem från jobbet. Han skulle in och jobba några timmar på morgonen.

Amanda har ju varit hos dem hela helgen. Det har gått jättebra !!! I går var de på Skansen och hade hur kul som helst. Hon har varit snäll som en liten ängel.....


Lördag 4 september 2004
Nu är Amandas inskolning på dagis slut. Vi fick ju göra ett uppehåll på 1 vecka då hon var hemma
p g a en svinkoppa vid näsan.

I går var jag och tjejerna uppe hos morfar och mormor, fast mormor jobbade. Jag lämnade kvar Amanda där när jag åkte och hämtade Daniel efter jobbet. Amanda ska nämligen vara hos mormor och morfar HELA helgen ! Daniel ska jobba i morgon söndag mellan kl 7-11 så han hämtar henne på väg hem från jobbet. I dag skulle de gå på Skansen. Amanda har aldrig varit där förut och jag tror att hon tycker det är jättekul !!!!!

Det hade gått jättebra i går och hon hade sovit hela natten. Det är lite skönt för oss med lite avlastning samtidigt som Amanda har det jättebra hos mormor och morfar. Även Johanna får mer uppmärksamhet av oss nu.
 

Start | Januari 2004 | Februari 2004 | Mars 2004 | April 2004 | Maj 2004 | Juni 2004 | Juli 2004 | Augusti 2004 | September 2004 | Oktober 2004 | November 2004 | December 2004

Sidan redigerades senast onsdag 23 februari 2005 19:10