Vecka 17
 
Start
Uppåt
Vecka 15
Vecka 16
Vecka 17
Vecka 18
Vecka 19
Vecka 20
Vecka 21
Vecka 22
Vecka 23
Vecka 24
Vecka 25
Vecka 26
Vecka 27

 

 


Torsdag 11 januari 2007
Jag är i vecka 17 (16 + 2)
I dag har Ulla och Pelle hämtat tjejerna på dagis. Vi åkte förbi Toys 'r us på vägen hem, för att köpa lite grejer till Johannas 3-års kalas på lördag. Vi passade på att åka förbi Babyland i Kungens Kurva en sväng. Vi kollade på en Emmaljunga City Cross med liggdelen City Korg. Jag kände mig väl inte helt nöjd med den, så det blir nog en Emmaljunga Edge, som vi tittat på tidigare.

Nu på kvällen har jag haft lite molande värk i magen. Känner att aptiten har kommit tillbaka. I dag blev det 3 ! portioner köttgryta och ris till middag..... Då hade jag iofs bara ätit lite plättar till lunch på jobbet.
 

 

Vecka 17

Kroppen:
Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett.

Fostret:
Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen.

(Info från www.familjeliv.se) 

Start

Sidan uppdaterades senast 2007-03-28 17:43