Vecka 23
 
Start
Uppåt
Vecka 15
Vecka 16
Vecka 17
Vecka 18
Vecka 19
Vecka 20
Vecka 21
Vecka 22
Vecka 23
Vecka 24
Vecka 25
Vecka 26
Vecka 27

 

 


Onsdag 21 februari 2007
Jag är i vecka 23 (22 + 1)
I dag har jag varit och hämtat vår nya bil - jiippii !!! Den var jätteskön att köra! Daniel har satt in bilstolarna nu så i morgon tar vi bilen till dagis. Skönt att slippa gå i 15 minus, som vi gjorde i morse. Brrr! Sen var jag till kiropraktorn. Han knäckte lite och sträckte och så. Ska dit 2 gånger nästa vecka till att börja med, sen räcker det kanske med 1 gång i veckan.


Söndag 25 februari 2007
Jag är i vecka 23 (22 + 5)

Veckan som kommer nu så jobbar jag måndag-onsdag. I morgon och på fredag ska jag till kiropraktorn. På torsdag ska jag till läkaren på MVC. Hoppas att min sjukskrivning förlängs, då den endast gäller till den 4 mars. Har haft ganska mycket ont i ryggen de sista dagarna. Det är jobbigt att sitta för länge och det är jobbigt att stå och gå för länge...

 

Vecka 23

Kroppen:
Man kan känna hur barnet rör och vänder på sig genom magen. Ännu finns det gott om plats i livmodern. Det går även att urskilja i vilket position barnet ligger, kanske genom att man känner något ganska kantigt som t ex kan vara ett skulderblad. Ibland kan det göra tillfälligt ont i sidan som kan orsakas av att livmodermuskulaturen töjer sig mycket.

Barnet:
Barnet reagerar på olika sorters ljud som musik och röster. Barnet ligger ofta och suger på sin tumme. Huvudhåret har börjat växa ut och en del barn kan ha riktigt tjockt hår redan som nyfödda. Barnet hickar väldigt mycket när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.

(Info från www.familjeliv.se) 

Start

Sidan uppdaterades senast 2007-03-28 17:48