Vecka 34
 
Start
Uppåt
Vecka 28
Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31
Vecka 32
Vecka 33
Vecka 34
Vecka 35
Vecka 36
Vecka 37
Vecka 38
Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42

 

 


Onsdag 9 maj 2007
Jag är i vecka 34 (33 + 1)
Denna natt var nog den bästa natten på länge. Jag fick sova i ett svep ända till kl 5.15. Då var jag tvungen att gå upp och kissa annars hade jag nog spruckit. *ler* Lyckades t o m somna om efter det och vaknade av att Johanna kom in och pussade mig, då var kl 7.15. Jätteskönt !!! Annars så är jag väl uppe 3-4 gånger per natt och kissar och har sen svårt att somna om. Kan ligga vaken i 1-2 timmar och bara vrida och vända på mig. Det är inte så kul... Sen så ligger man ju och tänker så mycket på nätterna, på allt möjligt.

Jag känner mig fortfarande mycket bättre i ryggen, härligt ! I går var jag en sväng på stan och handlade lite kläder, mest till tjejerna. Då kände jag av ryggen lite mer än vanligt sen på em och kvällen, så det märks när man "anstränger" sig lite mer.


Lördag 12 maj 2007
Jag är i vecka 34 (33 + 4)
Skönt med helg igen! Den här veckan har jag märkt att jag sover bättre på natten om jag inte sover något på dagen... I går sov jag en timme på em, precis innan jag hämtade tjejerna kl 15. I går kväll var jag vaken ända till 23.30 och det är rekord för att vara mig. *ler*

Babyland ringde i veckan och sa att vår vagn var ytterligare försenad. Hon hoppades och trodde (vilket de har sagt många gånger nu) att den kommer nu i veckan som kommer. Vi får väl se.....

 

Vecka 34

Kroppen:

Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning, ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Det kan vara svårt att skilja förvärkarna från riktiga värkar. De kan komma tätt och upplevas som intensiva, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet:
Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.

(Info från www.familjeliv.se) 

Start

Sidan uppdaterades senast 2007-05-12 09:11