Vecka 35
 
Start
Uppåt
Vecka 28
Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31
Vecka 32
Vecka 33
Vecka 34
Vecka 35
Vecka 36
Vecka 37
Vecka 38
Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42

 

 


Onsdag 16 maj 2007
Jag är i vecka 35 (34 + 1)
I går kväll var vi på Babyland och hämtade vagnen som äntligen kommit. 2 saker fattades fortfarande, parasollet och fotsacken till sittdelen. Det har tydligen brunnit på fabriken hos Emmaljunga så därför har det varit sådana förseningar, så vi får väl se när de sakerna kommer.Vagnen - en Emmaljunga City Cross med City korg, i färgen Sport Pacific (= marinblå + ljusblå).Vagnen med en ljusblå Skip Hop Dash skötväska.Bäddad och klar, med Laban-underlakan, Laban-kudde, Laban-filt och Laban-mobil.

I dag ska jag gå på fotvård, det ska bli jätteskönt. Härligt att bli lite ompysslad och få fina fötter. Daniel jobbar halvdag i dag så han jobbar hemifrån. Han ska snart åka och lämna tjejerna på dagis.


Lördag 19 maj 2007
Jag är i vecka 35 (34 + 4)
Nu tycker jag att det börjar bli mer och mer jobbigt med magen, några exempel (utan att förhoppningsvis låta alltför gnällig):

 •   Det känns mer och mer som om magen är "i vägen".

 •   Jag måste äta med förkläde på mig, för alla mina tröjor blir helt fläckiga då maten hamnar på 
    magen istället för i munnen. Det börjar bli "långt" mellan tallriken och munnen då jag inte kan sitta så
    nära bordet då magen är i vägen. *ler*

 •   Det är jättejobbigt att plocka upp saker från golvet, så det får tjejerna ofta hjälpa till med.

 •   Jag vaknar varje gång på natten som jag ska vända mig om. 

 •   Måste gå upp och kissa ett flertal gånger varje natt.

 •   Har en halsbränna som inte är trevlig alls. Ett glas Samarin innan läggdags varje kväll är ett måste.
    Ibland måste jag även gå upp på natten och ta ytterligare ett glas Samarin.

Självklart är det jättemysigt med magen också och när man känner att lillebror håller på att stökar runt därinne, men nu känner jag att tiden får gärna gå ännu fortare så att han kommer ut snart, vi längtar så allihopa.


Måndag 21 maj 2007
Jag är i vecka 35 (34 + 6)
I morse var jag hos kiropraktorn. Det såg bra ut tyckte han. Han fixade och trixade lite i ryggen och i nacken. Bokade inte in någon ny tid utan jag skulle höra av mig om jag känner att jag behöver träffa honom igen innan förlossningen, men som det känns nu så känns det helt okej. Jag märker av på kvällen om jag har gått och stått mycket på dagen, då får jag betydligt ondare i ryggen på kvällen.

Nu på em har jag varit på MVC på vanlig koll. Allting var bra. För mer info kolla på sidan "Besök på MVC". Lillebror var fortfarande rörlig, d v s han var inte fixerad ner i bäckenet. Nu ska jag dit om 2 veckor igen och då ska vi göra en s k sammanfattning, d v s prata om hur graviditeten har varit och om den kommande förlossningen.
 

Vecka 35

Kroppen:

Om kvinnan ordinerats sängvila p g a tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Barnet:
Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.

(Info från www.familjeliv.se) 

Start

Sidan uppdaterades senast 2007-07-15 19:53