Vecka 41
 
Start
Uppåt
Vecka 28
Vecka 29
Vecka 30
Vecka 31
Vecka 32
Vecka 33
Vecka 34
Vecka 35
Vecka 36
Vecka 37
Vecka 38
Vecka 39
Vecka 40
Vecka 41
Vecka 42

 

 


Onsdag 27 juni 2007
Jag är i vecka 41 (40 + 1)
Då har man passerat det beräknade datumet då, som var igår. Undrar hur många dagar jag plussar denna gång??? Jag tycker att jag har lite molande värk till och från i mage och rygg, men det är ju inget som leder någonvart.

Mina föräldrar kom ner i går em och sov kvar tills i dag, så det hade ju varit strålande om bebisen passat på att komma då, men det gjorde den inte...

Jag drömde i natt att lillebror hade kommit och han var helt perfekt. Han hade brunt hår och var så snäll. Jag vaknade i natt och var så glad, men upptäckte snabbt att det endast var en dröm. Förlossningen hade i drömmen gått jättebra och lillebror hade bara "ploppat" ut. *ler*


Torsdag 28 juni 2007
Jag är i vecka 41 (40 + 2)
Fortfarande ingen bebis..... Igår kväll trodde jag nästan att det var något på gång. Hela dagen igår kändes "annorlunda" på något sätt. Magen och bebisen kändes annorlunda. Det var ett helt annat tryck nedåt så kanske har bebis åkt ner en aning. När vi gick och la oss och kollade på tv i sängen så blev magen hård relativt ofta och vissa sammandragningar gjorde t o m lite ont och det molade lite här och var. Då tändes hoppet att det kanske var dags. Nu känns det nästan "som vanligt" igen. Jag sa dock till Daniel att han skulle vara lättillgänglig idag. *ler*

Har sovit och drömt jättekonstigt i natt. När jag har legat på rygg så har magen blivit stenhård. Det vore lite kul om lillebror bestämmer sig för att komma idag, för idag är det nämligen får bröllopsdag! Idag har vi varit gifta i 4 år !!!


Fredag 29 juni 2007
Jag är i vecka 41 (40 + 3)
Det blev ingen bebis på vår bröllopsdag. Jag är fortfarande hemma, utan lillebror. Nu börjar det bli lite tråkigt det här måste jag säga. Det känns som om han har bestämt sig för att aldrig komma ut. *ler* Jag tycker jag har lite småkänningar då och då, men jag har väl glömt bort hur det verkligen känns när det är "på riktigt", fastän man har varit med 2 gånger förut. :) Det kanske rent av blir en juli-bebis istället för en juni-bebis.

Idag jobbar Daniel sin sista dag + tjejerna går sin sista dag på dagis, sen är det semester och sommarlov tillsammans i 6 veckor.  


Lördag 30 juni 2007
Jag är i vecka 41 (40 + 4)
Det blir nog ingen juni-bebis utan en juli-kille. Det är ju sista juni idag... I morse vaknade jag vid 4.30 och kände mig lite bubblig i magen och tyckte mig ha lite småvärkar, men det var väl bara inbillning. Låg i alla fall vaken till kl 6 och somnade sen om som en stock. Johanna sov till 7.30 och Amanda till 8.10. Skönt !
Vi får se vad som händer under dagen. Lillebror rör på sig en hel del därinne, det känns som om han är överallt, långt ner och även upp vid revbenen och på sidorna. Jag hoppas att det inte blir en 5-kilosgrabb som kommer ut. *ler*

I dag har vi flyttat ner vårt sovrum till det f d gästrummet/datarummet. Vår kära granne hjälpte till att bära ner Hästens-sängarna då de är så tunga. Så nu i natt ska jag och Daniel sova därnere och tjejerna sova själva häruppe. Spännande att se hur det går. Lillebror kommer att sova i vårt rum den första tiden, sedan så får han vårt "gamla" sovrum på övervåningen. Där har vi just nu bara någon byrå och torkställningen för tvätten.
Daniels skrivbord med dator och alla tillbehör står nu uppe i allrummet, så vi har våra datorer där båda två.
Vi har kånkat och kånkat hela dagen så nu är man helt mör i kroppen.

Jag har inte känt något mer att det skulle vara på g.....


Söndag 1 juli 2007
Jag är i vecka 41 (40 + 5)
Jaha, då var juni passé så nu siktar vi in oss på juli istället. Jag har t o m börjat ställa in mig på att åka till MVC på koll på tisdag + ultraljud på onsdag... Det känns som lillebror har tänkt att stanna därinne för alltid.
:(

Inatt sov jag och Daniel därnere och tjejerna själva häruppe. Det gick jättebra! Johanna kom ner till oss i morse när hon vaknade och sen kom även Amanda. Skönt att första natten gick bra.


Måndag 2 juli 2007
Jag är i vecka 41 (40 + 6)
Ca kl 08.30
Still no baby.............................
I går var det så lugnt i magen så jag nästan blev orolig. Jag kände ju lillebror då och då men inte alls i samma utsträckning som vanligt. Jag pratade t o m med förlossningen. De sa att så länge jag kände bebisen så var det ingen fara, men om jag blev mer orolig eller om han rörde sig mindre så var vi välkomna in för en koll. Han levde dock om en del till och från så vi åkte aldrig in.

I dag åker vi ev till IKEA och till Toy´s ´r us en sväng. Ska kolla på lite leksaker till tjejerna, sån där låtsasplastmat. De leker jättemycket med det nu så vi tänkte komplettera med lite "nya rätter". *ler*

I morgon har jag tid hos barnmorskan, antagligen lär jag väl få gå på den... På onsdag har vi tid för UL för att kolla att allt är bra, så vi lär säkert få gå på det också... *ler ironiskt*

Ca kl 15.00
Nu har vi kommit hem från Toys'r'us och IKEA. Köpte lite blandade grejer. Vi passade på att äta lunch på IKEA - enkelt, gott och billigt. När vi skulle gå därifrån till bilen så fick jag jätteont i magen som satt i ganska länge. Jag fick gå vääääldigt sakta till bilen. Sen släppte det efter ett tag. På vägen hem så åkte vi förbi mina föräldrar som var i sin nya lägenhet i Södertälje.


Tisdag 3 juli 2007
Jag är i vecka 41 (41 + 0)
Ca kl 09.00
Då är vi inne på 1 veckas övertid nu och ingen bebis. Vi har precis ätit frukost och ska åka in till mina föräldrars nya lägenhet i Södertälje. De väntar leverans från IKEA idag och ska få lite hjälp att montera lite möbler. Kl 14.30 ska jag till MVC..... Vi tar med BB-väskan in till Södertälje - för säkerhetsskull. Jag har haft lite ont i magen nu på morgonen, men det är väl säkert inget.

Ca kl 15.30
Nu har jag varit på MVC. Allt var bra. Blodtrycket var "lika högt" som förra gången, 140/85. Urinprovet var bra. Magen hade samma mått som förra veckan, 40 cm. Lillebror var nu ruckbar, alltså inte lika rörlig som han varit tidigare. Nu fick jag ingen ny tid hos bm, utan i morgon ska jag på UL på sjukhuset och har bebis inte kommit nästa onsdag heller så ska jag på nytt UL på sjukhuset och då även prata igångsättning. Man jag hoppas verkligen att lillebror kommit ut tills dess. Det börjar bli rejält tråkigt och jobbigt det här nu !!!!!
 

Start

Sidan uppdaterades senast 2007-07-03 15:29