Januari 2008
 

Start
Uppåt
Januari 2008
Februari 2008
Mars 2008
April 2008
Maj 2008
Juni 2008
Juli 2008
Augusti 2008
September 2008
Oktober 2008

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då. Den senaste anteckningen ligger längst ner!

Torsdag 3 januari 2008
Idag har vi varit på BVC med Johanna, på 4-års kontroll. Det gick jättebra! Hon gjorde allt som man skulle och sköterskan sa att Johanna var en "duktig och snabb 4-åring". Hörseltest och synkoll gjordes också utan anmärkning. Sen så fick hon rita en gubbe, trä stora träpärlor på ett snöre, räkna till 4, gå balansgång på golvet, och säga olika färger. Vägdes och mättes också. Johanna vägde 17 kg och var 106 cm lång, så hon har växt mycket på längden. Vi passade på att mäta och väga Amanda också, då hon inte ökat så mycket i vikt. Hon vägde lika mycket som Johanna, 17 kg, men var 110 cm, alltså endast 4 cm längre än Johanna. :) Snart får vi börja köpa samma storlek på kläder till dem.

Daniel jobbade på jobbet igår och idag och i morgon så jobbar han hemifrån. Det är ganska lugnt.

I morse när vi vaknade så var det jättemycket snö ute, så idag har vi varit ute. Rasmus åkte pulka för första gången. Vi köpte en ny bebispulka till honom.


Söndag 20 januari 2008
Igår kom Daniel hem från Miami. Han har varit där på konferens via jobbet. Han åkte förra lördagen och kom hem igår, så jag har varit gräsänka i veckan. Han kom hem vid kl 17 ungefär. Han har haft det jättebra. Det har varit runt 25 grader därborta och nästan lika varmt i havet. Inte helt fel denna årstid !!!

Tack och lov så har mina föräldrar varit underbara och ställt upp och hjälpt till!!! De kom hit förra lördagen och var kvar tills måndag. Då var jag och barnen iväg på öppna förskolan.

I tisdags var jag och träffade en annan föräldraledig mamma, i onsdags var jag och Rasmus på öppna förskolan igen. I torsdags var jag hemma och städade på förmiddagen. På em var jag med Rasmus på 6 mån kontroll. Det gick alldeles galant! Sen efter det kom mamma och pappa ut till oss igen och sov kvar till fredag. Jag passade på att åka till Ica Maxi på fredag morgon för att storhandla. Sen mitt på dagen var jag till läkaren på vårdcentralen, p g a min strulmage, så då passade mamma och pappa barnen. Sen åkte de hem. På kvällen åt vi god middag och kollade på tv. Sari kom in när barnen somnat så vi satt och snackade och fikade.

Igår var tjejerna ute efter lunch, i blåsten. Jag bäddade rent och tvättade alla lakan.

Idag är det kalasdags för Amanda och Johanna. De ska hem till Emilia.


Lite bilder från Miami som Daniel tog:



Daniels hotell, Miami Inter Continental.



Utsikt från Daniels hotellrum.



South Beach.



Lite Art Deco-hus.



En vild papegoja.



Daniel på South Beach. (Det är inte en bula han har i huvudet utan det måste vara något i bakgrunden :) )



Poolen vid hotellet.




 

Start | Januari 2008 | Februari 2008 | Mars 2008 | April 2008 | Maj 2008 | Juni 2008 | Juli 2008 | Augusti 2008 | September 2008 | Oktober 2008

Sidan uppdaterades senast 2008-01-20 09:56