Evas möhippa
 
Start
Så här började det...
Evas möhippa
VÅR DAG
Fotoalbum
Kyrkan
Middagen & Festen
Meny

 Här kommer berättelsen om min möhippa, som ägde rum lördagen den 26 april 2003.

OJojoj vilken dag det var igår måste jag säga. Vaknade vid 05.30 och kände mig utsövd. Vi gick ner och åt frukost vid ca 07.35. Jag hann få i mig en macka ungefär innan det bankar som sjutton på dörren. Kommer Linda redan, tänkte jag. Hon skulle komma till oss för hon och jag skulle åka ner och shoppa på stan (trodde jag...).

När jag öppnar dörren så står det 8 pers där utanför - mina väninnor !!! De som var där var Linda, Elinor, Ingela, Cathrine, Annie, Lotta, Susanne och Annelie. Snacka om att jag blev chockad och nervös. Fick inte i mig en bit macka till. Blev tillsagd att klä på mig och ta på mig linser. Sagt och gjort. När jag var klar var det bara att säga hej då till Daniel och Amanda. Oj va nervös jag var nu. Fick sätta på mig ett batman-mask och en hemma gjord cape som det stod BATWOMAN på. Jättesnygg blev jag måste jag säga. *ler*

Vi tog bussen ner till centrum och tog sedan pendeltåget till Stockholm. Vid Älvsjö Station så hoppade Nacha på. Jättekul! Därifrån buss till Elite Palace Hotell. Där väntade en spa-träff. Vi fick lite information och sedan var det dags för oss att peela oss, göra hårbotteninpackning och ansiktsmask. Jag fick även en rygg- och nack-massage. Mycket härligt. Efter det åt vi lite medhavda baguetter med grönsaker och
skagenröra. Under tiden så fick jag svara på en massa (45 st) frågor som var svårighetsmärkta. Svarade jag rätt så fick jag 1, 2, 5 eller 10 kronor. Det var frågor om Daniel och om lite tv-program (då jag tittar ganska mycket på TV). Det gick faktiskt ganska bra!!! Dock var det lite väl svåra frågor om Daniel. Typ, vilken färg hade hans första cykel...

Efter spa-träffen bar det av in till T-centralen. Vi gick över Sergels Torg och då kläckte Ingela eller Elinor ur sig att kl 14.30 så skulle det komma en karaoke-maskin dit och jag skulle sjunga. Jag blev nästan arg och sa "Glöm det, jag tänker inte sjunga nån himla karaoke, GLÖM DET. Sen sa dem att de skämtade bara. Tack och lov för det, för jag hade ALDRIG sjungit !!! Vi satte oss och åt glass (vissa av oss) och tittade på folk innan vi gick till varuhuset Debenhams. Det visade sig att jag skulle få träffa en Personal Shopper. Det är en person som går och hämtar kläder åt en, som man sedan får prova och få lite rådgivning. Vilken häftig upplevelse måste jag säga! Medan hon gick och samlade in kläder fick jag gå upp till Lancôme´s sminkhörna och bli sminkad. DET BLEV SÅÅÅÅÅ SNYGGT!!!!!!!!!! Jättekul! Tänk vad lite smink kan göra.....

Sedan blev det "mannekäng-uppvisning" för mina kära väninnor. Hittade ett par jättefina svarta byxor och en blå jättefin "skjort-blus". Superfint! Jag blev helnöjd!!!!!
Annelie var tvungen att avvika efter detta då hon skulle på 25-års fest på kvällen.

Efter drygt 2 timmar på Debenhams så åkte vi andra t-bana till Slussen. Därefter buss till Tjärhovsplan på Söder. Gick in på Jimmy´s Steakhouse och tog varsin dricka. Inne på denna restaurang så dök 2 av mina gamla kompisar från högstadiet upp, Jennie och Emelie, som jag inte pratat med på ca 3 år. Det var verkligen jättekul!!! Det hade jag inte alls räknat med!

Efter ca 1 timme där så gick vi till restaurangen Greken på hörnet. Ojojoj vilken god mat !!! Jag åt kycklingfilé med jättegod potatis och lite grönsaksröra och gott bröd.

Vid 21.30 åkte vi därifrån, tunnelbana hem till Elinor. Jim hämtade oss vid t-banan och körde hem oss till dem. Därifrån fick vi Södertälje-bor skjuts hem av Cathrine. Mycket snällt!!!!


Så efter en heldag med mina allra bästa väninnor så var jag helt slut när jag kom hem vid 23. Oj vilken underbar dag! Hade nog inte kunnat drömma om att min möhippa skulle bli så bra. Inga "taskiga" grejer alls. Masken och capen var bara kul !!! Jag hade varit nervös helt i onödan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TACK SNÄLLA NI FÖR ATT NI GJORDE MIN MÖHIPPA TILL EN SÅ MINNESVÄRD OCH ROLIG DAG ! JAG UPPSKATTADE DET VERKLIGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Start | Så här började det... | Evas möhippa | VÅR DAG | Fotoalbum | Kyrkan | Middagen & Festen | Meny

Webbplatsen uppdaterades måndag 09 april 2007 09:38