VÅR DAG
 
Start
Så här började det...
Evas möhippa
VÅR DAG
Fotoalbum
Kyrkan
Middagen & Festen
Meny

 


Nu är man då äntligen gift! Vi gifte oss lördagen den 28 juni 2003 kl 15.00 i Överjärna Kyrka, Järna. Det var en helt underbar dag !!! Allt var helt perfekt!

Jag fick skjuts av Daniel till frisörsalongen "Lady & Lufsen" på Torekällgatan. Håret och min make up blev jättebra. Jag fick hjälp med sminkningen av frissan. Jag var där ca mellan kl 9 - 12.30. Klänningen satt jättebra. Sedan kom Daniel och hämtade mig och vi åkte i väg till Atelje Schulte i Södra för att fotografera oss. Mina föräldrar var hemma hos oss och passade Amanda. Mellan kl 13 - 14 så fotades vi. Därefter åkte vi ut till kyrkan och var där ca 14.20. Nu kände vi oss ganska nervösa. Det var flera gäster som kom redan runt kl 14.30, så de "hann se oss" innan själva vigseln.

Vi väntade i det lilla rummet i kyrkan på att alla gäster skulle komma. Sedan fick vi ställa oss utanför kyrkan och vänta på att klockorna skulle börja ringa. Jag kände mig nu HELT LUGN men Daniel var desto nervörsare. Jag och Daniel gick först, sedan Linda och Amanda, sedan Pär och Thomas och sist prästen. Vigseln var jättefin, Amanda skötte sig exemplariskt. Prästen uttalade dock Mankler fel, lade liksom betoningen på -er/-är på slutet, så det blev mer "Mankläär". Tjejen som sjöng 2 låtar solo var helt suverän. Det var många ögon som inte var torra under vigseln, bl a mina och Daniels. Båda två stod där fram och grät ! Hon sjöng Ulf Lundells "Kärleken förde oss samman" och Ted Gärdestads "För kärlekens skull". Det var helt underbart !!!

När vi kom ut från kyrkan så blev det självklart en massa riskastning. Jag tror jag fick ris överallt !!! Sedan var det dags för lite fotografering, gratulationer och en massa kramar. När allt detta var klart så åkte jag och Daniel iväg i en Ford Mercury, årsmodell -64. Jättecool ! Vi åkte en sväng upp på Järna och sedan åkte vi till festen som hölls på Rönneberga Bygdegård. Där drack vi brudskål med jordgubbar i uppe vid dansbanan. Det var så vackert däruppe i "skogsdungen". Våra musiker satt då där uppe och spelade lite gitarr och sjöng. Härligt ! Sedan serverades en 3-rätters middag, med en hel del tal emellan. Jättekul att så många höll tal tycker jag ! Lite lekar blev det också under middagens gång. Sedan blev det presentöppning, kaffe och tårta, "brudvals". Vi dansade till "vår sång" "Every breath you take" med The Police. Sen drog discot igång, med livemusik och DJ Pierre. Amanda låg och sov i sin vagn i ett rum precis bakom festlokalen. Hon sov som en stock till musiken !

Vid 23 blev det dags för lite vickning, kokt korv med bröd.

Vid ca 24.00 fick jag och min man !!! skjuts till Trosa av Ulla och Pelles granne Ove, där vi tillbringade vår bröllopsnatt i en minisvit "The Rose room" på Bomans hotell. Jättemysigt !!!

Bröllpsdagen var verkligen en dag att minnas ! Den kunde inte ha varit bättre !!!

 

Start | Så här började det... | Evas möhippa | VÅR DAG | Fotoalbum | Kyrkan | Middagen & Festen | Meny

Webbplatsen uppdaterades måndag 16 juli 2007 07:15