Så här började det...
 
Start
Så här började det...
Evas möhippa
VÅR DAG
Fotoalbum
Kyrkan
Middagen & Festen
Meny

 

 

Daniel och jag träffades på vårt jobb, Föreningssparbanken IT. Detta var 1997. Jag hade då jobbat där i ett år. Daniel började i juni detta år.

Vi gick under några veckor och tog "PC-körkort" tillsammans. På detta sätt lärde vi känna varandra lite bättre.

I augusti så tog jag mod till mig och frågade honom om vi skulle gå på Vattenfestivalen. Javisst sa han. Sagt och gjort. Vi två och min kusin Ingela och hennes sambo Richard åkte in till stan. Det blev en trevlig kväll !!!

Några dagar senare, så frågade jag !! (igen...) om vi skulle gå på bio. Återigen fick jag ett JA till svar. Efter jobbet den 18 augusti 1997 så åkte vi hem till mig i Midsommarkransen. Jag hyrde då en lägenhet av en kompis, på samma gård där min mor och far bor. Jag bjöd på "middag" - fiskpinnar och pulvermos.... *ler*

Därefter åkte vi in till Medborgarplatsen och såg den första BECK-filmen på Biopalatset. Nu var det Daniels tur att ta första steget, han tog min hand under bion...... *äntligen gjorde han något* Denna dag blev alltså "VÅR" dag - 18 augusti.


Daniel bodde fortfarande hemma när vi träffades, även om han tillbringade ganska mycket tid "hemma hos mig", i den hyrda lägenheten. I november började vi titta efter en större lägenhet, som vi kunde flytta till. Då priserna var så höga i Stockholm så började vi kolla i Södertälje. Vi var väl och tittade på 2-3 lägenheter innan vi hittade den som vi ville ha. Det var en 2:a på 54 kvm i Södertälje Södra/hamn, precis vid pendeltågsstationen. Den var jättefin, med stort härligt kök, dock lite litet badrum. Vi flyttade in där den 22 december (tror jag att det var) 1997.

Den 12 februari så förlovade vi oss, på en strand i Phuket, Thailand. Detta var samma dag som vi hade klarat av att ta våra dykcertifikat!

Den 16 december 2000 flyttade vi till vårt radhus i Lina i Södertälje. Det är en bostadsrätt på 4 rum + kök, 108 kvm, 2 badrum och klädkammare. Jättefint !!! Vi trivs jättebra här!

Vår lyckligaste dag är den 11 april 2002. Då föddes vår dotter Amanda !!!Hon är vår lilla solstråle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi började prata lite om bröllop och så under sommaren/hösten 2002. I oktober så friade jag ! till Daniel. Jag skickade röda rosor till hans jobb, men frågan skrivet på ett kort! Han sa JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sedan drog planeringen igång. Det första vi gjorde var att bestämma datum och kyrka. 

Start | Så här började det... | Evas möhippa | VÅR DAG | Fotoalbum | Kyrkan | Middagen & Festen | Meny

Webbplatsen uppdaterades måndag 16 juli 2007 07:15