April 2007
 

Start
Uppåt
Januari 2007
Februari 2007
Mars 2007
April 2007
Maj 2007
Juni 2007
Juli 2007
Augusti 2007
September 2007
Oktober 2007
November 2007
December 2007

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då. Den senaste anteckningen ligger längst ner!

Måndag 9 april 2007
I dag är det annandag påsk så vi är lediga allihopa. Vi har varit lediga sedan i torsdags, Daniel jobbade halvdag då.

I onsdags så var Amanda utklädd till påskkärring på dagis. Johanna ville minsann inte måla sig. *ler*



Amanda som påskkärring!

I torsdags var mamma, pappa och Pär här. De kom på dagen och stannade på middag. Pär, Daniel och tjejerna bastade på eftermiddagen.

I fredags så var vi ute i stort sett hela dagen. På kvällen åt vi middag tillsammans med våra grannar, vi grillade hos oss.

I lördags morse åkte Daniel och tjejerna iväg till Coop för att storhandla. När de kom hem fick tjejerna leta efter varsitt påskägg.



Amanda hittade sitt påskägg i leksaksugnen.



Johanna hittade sitt ägg i sin soffa.

    

Mums va gott med lördagsgodis!

Vi var ute nästan hela dagen. På eftermiddagen åkte vi till Ulla och Pelle och åt middag.




Amanda smaskar i sig sill och färskpotatis (från Cypern) hemma hos farmor och farfar.

I går var det också jättefint väder men kallt. Tjejerna cyklade lite och lekte på tomten. Daniel och några grannpappor åkte iväg till rangen på golfbanan och slog lite bollar. Innan dess så tvättade Daniel några fönster. Efter golfen så åkte vi iväg med våra grannar för att hämta hem deras utemöbler och grill, hemma hos deras föräldrar. Vi hade med oss lite fika som vi åt ute - mysigt.

I dag när vi vaknade så möttes vi av denna syn:







Det snöar fortfarande ute nu, kl är 09.00. Usch och fy, vi som hoppades på att våren var här och vintern långt borta.....


Onsdag 11 april 2007
I dag fyller Amanda 5 år ! Tänk att vår lillskrutta blivit så stor, det är otroligt. För exakt 5 år sedan så var hon ca 2 timmar gammal bara.

Vi uppvaktade henne i morse, med bulle + ljus på sängen. Hon fick några paket också, ett dockskåp, dockfamilj + ny cykel som hon fick några veckor i förskott, som hon redan lärt sig cykla själva på utan stödhjul.



Amanda fick ett dockskåp.



Mera paketöppning.



Dockfamilj.



Bulle med ett ljus istället för tårta.



Alla tjejer i familjen.



"Så här många år blir jag!"

Daniel har precis satt ihop dockskåpet, det var lite pillrigt.



Daniel monterar ihop dockskåpet.



Det färdiga dockskåpet.


Amanda hade önskat middagen idag, det blev Chicky bits med currysås och jasminris. Snart ska vi äta födelsedagstårta och titta på Bolibompa.



Födelsedagstårtan med 5 ljus!


Måndag 16 april 2007
I helgen har vi haft fullt upp med barnkalas. I lördags var det Bolibompa-kalas. Det var Amanda, Johanna, Julia, Sofia, och Sofie som var med. Love och Viggo var sjuka och Filippa och Ebba är ju i Thailand. Amanda fick fina presenter. Tjejerna satt i köket och fikade medan vi vuxna satt ute på altanen i det sköna vädret.



Tårtan.



Presentöppning.

Vi grillade till middag, benfri kotlett, majskolvar och så pommes stripes och bearnaisesås till. Gott!

I går var det kalas för Amandas tjejkompisar på avdelningen på dagis. Amanda tyckte det var jättekul. Vi bjöd på marängsviss - mums. Det var fullt sjå att hålla koll på 7 tjejer som busade runt för fullt. *ler*



Bordet med princesstema.



Mera presentöppning.

Daniel gjorde hemgjorde hamburgare till middag som grillade. Satt ute och åt middag både i går och lördags, drygt 23 grader ute på altanen. Det måste nästan vara rekord, att sitta ute och äta middag i mitten av april. Tjejerna sprang i bara klänning i går.

Fr o m i dag är jag heltids sjukskriven. Tjejerna går 9-15 på dagis. Jag har suttit ute i solen i dag och tagit det lugnt. Låg och vilade och sov en stund på förmiddagen. Skönt!


Söndag 22 april 2007
Då har min första vecka som heltids sjukskriven gått. Jag märker stor skillnad i ryggen nu när jag inte behöver åka till och från jobbet och sitta där och jobba. Jag har inte haft lika ont. Jag har kunnat vila och sovit varje dag, vilket har varit jätteskönt!

I går hade vi kalas för mig, Amanda och Daniel, för släkten. Vi bjöd på middag, Daniel grillade kycklingfilé. Till det hade vi ris, rosépepparsås och sallad. Till fikat blev det lite tårta. Vi fick massa bra saker - pengar, presentkort, TV-spel, DVD-skivor, planksteksplankor, presentkort till entré på Kolmården, lite kläder m m.

I dag har vi inte gjort så jättemycket. Daniel och tjejerna åkte iväg till farmor och farfar på fm och bytte däck på Opeln. Då var jag hemma och kollade lite på tv bara. På em hjälpte tjejerna till med att skära grönsakerna till middagen. Vi har ätit tacos idag. Mums! Vi gick till macken och köpte varsin glass på em. Gott, men lite blåsigt och kallt. Inte alls något direkt "glassväder".


Söndag 29 april 2007
Nu har jag varit helt sjukskriven i 2 veckor och jag känner mig mycket bättre i ryggen. Jag var till kiropraktorn i torsdags och han såg också skillnad, att jag inte var lika öm som tidigare. På torsdag em var jag till MVC och allt var bara bra.

I går morse var vi till Coop och storhandlade hela familjen. Sen gick vi in på Skopunkten och köpte 3 par skor var till tjejerna. 1 par gympadojjor och 2 par sandaler. De har ju alltid "köp 3 betala för 2", så vi fick 6 par skor för 600 kr, det är ju himla bra. Efter lunch åkte vi ner till landet och lämnade tjejerna hos mina föräldrar. De ska vara där ända tills på tisdag. Det är ju valborg på måndag och klämdag, så då är tjejerna lediga från dagis. Daniel har tagit ledigt från jobbet också. Skönt med några barnfria dagar! På kvällen åkte vi in till Södertälje och åt middag på Hamnmagasinet. Vi åt tzatziki och vitlöksbröd till förrätt, sen åt jag biff, bearnaisesås och potatisgratäng till varmrätt. Daniel åt entrecote med vitlökssmör och potatisgratäng. Mums !

Vi får se vad vi hittar på i dag, det är lite grått och mulet.




 

Start | Januari 2007 | Februari 2007 | Mars 2007 | April 2007 | Maj 2007 | Juni 2007 | Juli 2007 | Augusti 2007 | September 2007 | Oktober 2007 | November 2007 | December 2007

Sidan uppdaterades senast 2007-04-29 08:02