Juni 2007
 

Start
Uppåt
Januari 2007
Februari 2007
Mars 2007
April 2007
Maj 2007
Juni 2007
Juli 2007
Augusti 2007
September 2007
Oktober 2007
November 2007
December 2007

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då.
Den senaste anteckningen ligger längst ner!


Söndag 3 juni 2007
Ännu en vecka till ända ! I veckan har jag mest sovit och tagit det lugnt på dagarna när tjejerna varit på dagis. Jag har varit jättetrött. I onsdags kväll så var jag dock i väg till Skärholmen med Elinor för att shoppa lite. Hittade inte så mycket, det blev endast varsitt "Hello Kitty"-påslakan till tjejerna från Hemtex. De hade 40 % på allting, så det gällde att passa på. :) Efter shoppingen så åkte vi till Pizza Hut i Heron City och åt. Det var jättesmarrigt !!! Deras vitlöksbröd med mozzarella är ju bara såååå goda.

I torsdags jobbade Daniel hemifrån på dagen då han skulle upp och jobba sen på kvällen, han kom hem vid 00.30.

I går hade vi städdag hemma på gatan. Det rensades mest en ogräs på våra grusvägar runtomkring. Jag gjorde inte så mycket utan tittade mest på. Tjejerna var jätteduktiga och hjälpte till. På em åkte jag och Amanda in till Systembolaget och handlade lite öl till Daniels ölmaskin. Sen åkte vi till Ulla och Pelle allihopa och åt middag. Skönt att slippa fixa med det ibland. Det blev grillade kamben, pommes frites, sallad och bröd. Gott !



Johanna äter kamben.



Amanda äter kamben.



Jag och Amanda.

På kvällen gick Daniel till grannen Christian och kollade på fotboll. Sari kom hit så vi satt och snackade och fikade.

I dag var Daniel och Johanna iväg till Coop på fm och storhandlade. Jag och Amanda var hemma. Kl 13 så skjutsade Daniel iväg Amanda på kalas till en dagiskompis, hämtade henne sedan vid 14.30. Det hade varit jättekul !

Det har ju varit kanonväder nu i några dagar, jätteskönt !!!

I morgon ska jag till MVC på koll igen. Spännande och se om lillebror "åkt ner" något. Sist var han ju fortfarande väldigt rörlig.....


Lördag 9 juni 2007
Ännu en jättevarm dag !!! Vi har varit till Ulla och Pelle och badat i poolen. Det var 25 grader i den - jätteskönt !!! Tjejerna tyckte också att det var härligt ! Amanda är nu iväg på kalas hos en dagiskompis, mellan kl 13-15. Daniel och Johanna åkte i väg till Coop för att handla. Jag håller mig inne för tillfället. Det är lite väl varmt ute i solen. Sätter mig väl på framsidan sen när det har blivit skugga där.

Det har ju varit varmt väder hela veckan och jag har knappt varit ute något på dagarna. Legat inne och tagit siesta. Sovit 2-2,5 timme varje dag. Sen går man ut på eftermiddagen och kvällen när det är lite svalare.

Amanda har lekt med dagiskompisar nästan varje dag denna vecka. Hon har varit hemma hos några och några har varit här. Hon tycker det är jättekul att träffas efter dagis. Det är roligt för henne att få leka med "sina" kompisar också och inte "bara" med Johanna. Johanna blir dock lite avis.

I går gjorde vi hemgjord pizza till middag, det var jättegott. På kvällen kollade jag och Daniel på den senaste Beck-filmen. Den var ganska bra.


Lördag 16 juni 2007
I veckan har det varit fullt upp, i alla fall för Daniel. I måndags var han till tandläkaren + styrelsemöte på kvällen. I tisdags var han ute med jobbet. I går var vi på Kallfors grillbuffé tillsammans med 2 grannpar. Det var mycket gott och mycket trevligt!!! Tjejerna sov hos Ulla och Pelle i natt. I dag är Daniel i väg på svensexa, han åkte vid 7.45 i morse. Jag hämtade tjejerna hos Ulla och Pelle efter lunch. Innan det så var jag in till Södertälje, till en kollegas smyckesaffär som hon också driver. Köpte ett halsband till mig. På em har vi varit ute. Vi gick bort till macken och köpte körsbär, jordgubbar och varsin glass - mysigt. Jag orkade inte laga någon mat så det blev hämtpizza till middag..... Till efterrätt åt vi jordgubbar med grädde/mjölk framför tv-n. Mumsigt!

När tjejerna somnat så gick jag in till grannen en stund och satt och snackade. Det är så smidigt att våra babywatchers räcker dit in, så man hör om tjejerna gråter/pratar/hostar.


Lördag 23 juni 2007
I går var det midsommarafton + att Ulla fyllde år. Vi var hos Ulla och Pelle och firade. Det var riktigt grått och trist väder så det var lite synd. Vi hade köpt en träningsoverall + ett halsband till Ulla. Det var vi, Linda, Fredric, Thomas, Annelie, May-britt och Margit som var där.



Ulla öppnar paket.

Vi bjöds på sill och potatis till förrätt. Sen blev det grillade kycklingspett, färsk potatis, tzatziki och sallad. Till efterrätt fick vi jordgubbar som Pelle plockat på självplocken + vispgrädde och glass. Jättegott !!!



Jag slappar lite hemma hos Ulla och Pelle.

I dag har det regnat och varit grått väder hela dagen. Daniel fick lite städmani i morse så han skrubbade och fixade i köket, på diskbänken, under diskbänken i skåpet där, kalkade av kaffebryggaren etc. *ler* Innan lunch var vi ute en sväng. Tjejerna cyklade lite. Efter lunch kollade vi på en Jönssonligan-film. Tjejerna fick lite lördagsgodis. Jag och Daniel slumrade till lite i soffan - skönt.....

Nu har vi precis ätit middag - kycklinggryta. Daniel och tjejerna leker i en koja som de byggt i datarummet. Tjejerna leker restaurant och serverar oss en massa god mat.




 

Start | Januari 2007 | Februari 2007 | Mars 2007 | April 2007 | Maj 2007 | Juni 2007 | Juli 2007 | Augusti 2007 | September 2007 | Oktober 2007 | November 2007 | December 2007

Sidan uppdaterades senast 2007-06-23 17:58