Februari 2008
 

Start
Uppåt
Januari 2008
Februari 2008
Mars 2008
April 2008
Maj 2008
Juni 2008
Juli 2008
Augusti 2008
September 2008
Oktober 2008

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva något varje dag, utan lite då och då. Den senaste anteckningen ligger längst ner!

Fredag 8 februari 2008
Den sista tiden har vi mest varit sjuka. Det började förra måndagen, alltså nästan 2 veckor sedan. Då fick Johanna feber och blev jätteförkyld. Sen på torsdagen samma vecka fick Amanda och Rasmus också feber. Rasmus fick penicillin mot öroninflammation. Febern satt i 1 vecka på Johanna och lite kortare på Amanda och Rasmus.

I tisdags kväll var jag och Daniel iväg på information om förskoleklassen i den kommunala skolan här i Järna. Amanda har fått plats på Järna friskola, men vi ville ändå gå och lyssna på informationen om den kommunala skolan också, men nu har vi tackat ja till platsen på friskolan. Det känns jättebra !!!

Tjejerna var tillbaka på dagis i onsdags den här veckan. Då åkte jag och Rasmus in till mamma och pappa. Skönt att komma hemifrån lite när man bara har suttit hemma och "ugglat" så länge.Hemgjord semla, som vi gjorde i söndags - mums!!!En glad Rasmus, trots feber och ont i öronen.

I onsdags så började Amanda på gymnastik inne i Södertälje. Det är i Stålhamraskolan. Daniel var med henne. Hon tyckte att det var jättekul.Amanda i sin "gymnastik-outfit".

Igår var vi och storhandlade på Ica Maxi på dagen. På kvällen var jag och Daniel upp till Heron City. Vi och Jim och Elinor åt middag på Pizza Hut. Ulla och Pelle kom och passade barnen. Det var kul att komma ut lite och få "lyxa till" det med middag ute. Det hade gått jättebra hemma. Alla barn sov när vi kom hem. :)

Idag har vi städat lite och varit ute. Till middag blev det hemgjord plankstek - smaskens!!! Amanda tappade sin tredje tand idag, eller Daniel "drog" ut den. Den satt så löst så löst så det sa bara plopp när den lossnade.Amanda med nya gluggen.

Johanna sover nu, Amanda kollar på tv och Daniel lägger Rasmus. Sen är det dags för Let´s Dance.


Onsdag 13 februari 2008
Idag har jag varit på BVC med Rasmus. Han hade gått ner 100 g på ca 1 månad. Han har ju varit sjuk, så det kan ju bero på det. De sista dagarna har han "sovit över" vällingen vid kl 5 på morgonen och äter alltså först gröt vid 7.30-8 ungefär, så det innebär ju 1 mål mindre per dag, så nu äter han bara 4 mål per dygn. Det är svårt att trycka in fler mål på dagarna, för när det skulle "passa tidsmässigt" så sover han. BVC-sköterskan sa att vi ska tillsätta rapsolja i maten och ev lite grädde i gröten, så ska vi tillbaka om några veckor igen. Han har flyttat sig ganska mycket på "sin" kurva/planat ut, lite mer än vad som egentligen är "okej" enl bvc. :(

Amanda är hemma från dagis nu igen, hon har feber. Johanna är frisk så hon är på dagis.
 

Start | Januari 2008 | Februari 2008 | Mars 2008 | April 2008 | Maj 2008 | Juni 2008 | Juli 2008 | Augusti 2008 | September 2008 | Oktober 2008

Sidan uppdaterades senast 2008-02-13 10:40