Februari 2004

Start
Uppåt
Januari 2004
Februari 2004
Mars 2004
April 2004
Maj 2004
Juni 2004
Juli 2004
Augusti 2004
September 2004
Oktober 2004
November 2004
December 2004

 

                                                      
Här kan ni läsa om vad som har hänt den senaste tiden. Kommer dock inte skriva
något varje dag, utan lite då och då.


Lördag 28 februari 2004
I morse, vid 9.30 gick vi ut på promenad. Johanna låg och sov i vagnen och Amanda gick. Det var jätteskönt ute, ca nollgradigt. Sedan så var vi lite på baksidan på tomten och lekte i snön.

Efter att Amanda ätit fiskbullar och potatis, en jättestor portion, så sov hon i ca 1,45 timme. Därefter åkte vi upp till min kusin Ingela, hennes sambo Richard och deras son, Amandas syssling, Love. Blev bjudna på middag och fika. Jättekul och jättegott !!!

Vi kom hem vid ca kl 19. Vi la Amanda direkt då, för hon var jättetrött.

I morgon ska vi ev köpa en ny säng till Amanda. Hon börjar växa ur spjälsängen nu. Hon vaknar på nätterna och blir nästan arg för att hon inte får plats på tvären..... Stackarn ! Det blir nog en vuxensäng, dvs en bred resårbotten, troligtvis 120 cm bred, som vi sedan kommer ha stående direkt på golvet, alltså utan ben. Då blir det inte så långt avstånd till golvet om hon skulle trilla ur sängen. Det är dessutom bra att den är så bred, för då får vi plats att ligga bredvid och läsa saga.


Tisdag 24 februari 2004
I dag var första dagen på dagis för Amanda på 2 veckor. Hon har ju varit hemma eftersom hon haft öroninflammation. Hon var jätteledsen när jag lämnade henne, men det slutade ganska fort. När jag hämtade henne kl 14 så blev hon jätteglad att se mig. Det hade gått jättebra idag! Lekt med barnen, varit ute. Till lunch hade hon ätit 2 portioner ! korvsoppa och efter det så hade hon sovit bra. Hoppas att det går bättre i morgon !!!
 

Tisdag 24 februari 2004
I går var jag, Amanda och Johanna hemma hos familjen Basile i Tullinge. Det var jättekul. Egentligen skulle Annie och tjejerna ha kommit till oss men det var ju sånt snöoväder så vi åkte dit i stället. De skulle nämligen ha åkt kommunalt annars och då kändes det bättre att vi åkte dit eftersom jag har bilen. Julia och Amanda lekte jättebra och hade jättekul. Johanna var så snäll så !!!

I dag har Elinor och Sofie varit här. Vi träffades nere på stan och shoppade lite. Sedan åt vi lunch på McDonalds. Smarrigt! Efter det så åkte vi hem till oss och åt varsin semla, det är ju fettisdagen idag.

Johanna har varit lite hostig de senaste dagarna. Hon har väl fått en liten släng av vår förkylning som bara har gått runt runt i familjen. Hon är dock bättre nu och hostar inte alls lika mycket. Det är värst på nätterna när hon ligger ner.

I dag har hon börjat äta lite mer, dvs hon äter mer ersättning vid varje tillfälle, nästan "en hel sats", vilket nu är ca 135 ml. Tidigare har hon ätit runt 100 ml. Det kanske bara är i dag som hon äter så mycket eller så har hon "börjat behöva" lite mer.

Nu är kl 19 och hela familjen är nybadad/nyduschad. Daniel badade med Amanda, sedan badade vi Johanna i baljan och sedan duschade jag. Skönt !


Torsdag 12 februari 2004
Här hemma är vi numera sjuka familjen.... Det började i fredags förra veckan. Då kände jag mig lite yr, mådde illa och hade ont i magen. Fick feber också. Kräktes aldrig. Ringde hem Daniel från jobbet så han kunde avlasta mig lite. Vi la oss och sov alla 4 och när vi vaknade så mådde Daniel dåligt. Han kräktes.

På lördagen kände vi oss lite bättre, men fortfarande lite risiga i magen, så även på måndagen.

På tisdagen hade vi tid hos öronläkaren för Amanda, för att kolla upp hennes öron som krånglat så med många öroninflammationer. Hon har nu varit förkyld i ca 2 veckor och då hade även ögonen att börja rinna och gegga i hop sig. Vi fick konstaterat att hon hade en rejäl öroninflammation på båda öronen, så nu äter hon penicillin igen. Läkaren sa också att hon tyckte att Amanda ska vara hemma från dagis denna vecka och nästa. Stackars henne, för hon ääälskar ju dagis.....

I går onsdag var jag och Daniel uppe på Hus expo för att välja tapeter, köksknoppar, luckor etc till huset. Amanda var hos morfar under tiden. Det hade gått jättebra ! När vi kom hem så började Daniel känna sig lite "allmänt hängig". Han hade ingen feber, men har dock blivit förkyld som sjutton, så han är hemma i dag också. Troligtvis blir han nog hemma i morgon med.

Den som har klarat sig bäst är dock Johanna, vilket är jätteskönt. Hon är lite snorig så ibland får man ut stora busar ur näsan och då kan hon andas "obehindrat" igen.
 

Start | Januari 2004 | Februari 2004 | Mars 2004 | April 2004 | Maj 2004 | Juni 2004 | Juli 2004 | Augusti 2004 | September 2004 | Oktober 2004 | November 2004 | December 2004

Sidan redigerades senast onsdag 23 februari 2005 19:02