Vecka 27
 
Start
Uppåt
Vecka 15
Vecka 16
Vecka 17
Vecka 18
Vecka 19
Vecka 20
Vecka 21
Vecka 22
Vecka 23
Vecka 24
Vecka 25
Vecka 26
Vecka 27

 

 


Onsdag 21 mars 2007
Jag är i vecka 27 (26 + 1)
Nu har jag precis kommit hem från kiropraktorn. Han knäckte lite, och drog och stretchade. Han rekommenderade mig att köpa en Pilates-boll och sitta på och röra bäckenet lite. I morgon ska jag till MVC och träffa läkaren, för att försöka få ett bättre beskrivande sjukintyg av mina problem, samt mäta magen, då den inte hade växt så mycket förra gången. Jag är fortfarande förkyld, med hosta och täppt näsa. Har även åkt på en ögoninfektion så jag ser helt bedrövlig ut. Det är dock bättre i dag, inte lika svullen som jag var i går. Då såg det ut som om jag gråtit i en veckas tid. *ler*

Lillebror lever om för fullt därinne och nu kan man få sig ordentliga kickar när han är på det humöret. :)


Torsdag 22 mars 2007
Jag är i vecka 27 (26 + 2)
Idag har jag varit hos läkaren på MVC. Han kompletterade läkarintyget så jag hoppas att det räcker + att jag fått ett underlag från min kiropraktor att skicka med till Försäkringskassan. Mätte även magen då den knappt hade växt förra gången. Nu var måttet 26 cm, alltså en skillnad på 8 cm ! sen förra gången. Det var nog som bm trodde, att lillebror låg på tvären förra gången och då blir måttet mindre. Så det var ingen fara !!! Vi har även fått tid för ett tillväxtultraljud i vecka 33, det blir den 7 maj.

I morse var jag på vårdcentralen också, fick penicillin mot bihåleinflammation, så jag hoppas att jag snart blir bättre. Är hostig, snorig och har ont i huvudet och i bihålorna.

 

Vecka 27

Kroppen:
Man kan sova lite oroligt på nätterna när man har kommit en bit in på graviditeten, ofta störs man av att man måste gå upp och kissa. Många upplever också att de drömmer mer nu, ofta om förlossningen eller om barnet. Det är troligen kroppens sätt att förbereda sig mentalt, man kanske inte drömmer mer, men eftersom man vaknar oftare så kan det vara så att man kommer ihåg drömmarna bättre.

Barnet:
Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont minst sagt.

(Info från www.famijleliv.se) 

Start

Sidan uppdaterades senast 2007-04-09 09:36